Virtuelni sajam karijere i znanja u oktobru!

Virtuelni sajam karijere i znanja u oktobru!

Ove godine u periodu od 11.10. do 18.10. Infostud, u saradnji sa partnerima regiona, organizuje  osmi Virtuelni sajam karijere i znanja.

To je prilika da se iz udobnosti svog doma ili kancelarije na jednom mjestu povežu posjetioci u potrazi za zaposlenjem i znanjem, poslodavci i organizatori obrazovnih programa formalnog i neformalnog karaktera.

Chat uživo, besplatni webinari, otvorene radne pozicije, super ponude za prekvalifikaciju i usavršavanje i sve to 24 sata dnevno tokom 8 oktobarski dana.

Prošlogodišnji Virtuelni sajam karijere i znanja posjetilo je 300.000 ljudi. Posjetiocu su mogli da u virtuelnom, 3D okruženju, pogledaju infomacije u vezi aktuelne ponude kurseva, studijskih programa i  poslova.

Ali nisu samo posetioci imali tu pogodnost da pronađu sve što ih interesuje vezano obrazovanje i karijeru na jedan klik. Izlagači su mogli da se opuste i da imaju pristup velikoj posjeti iz svojih kancelarija. Nije bilo potrebe za dodatnim logističkim troškovima, efekti sajma su mogli da se izmjere i imali su mogućnost direktnog kontakta putem chat-a sa posetiocima.

80% prošlogodišnjih učesnika je svoje zadovoljstvo učešćem ocijenilo najvećom ocjenom, 100% učesnika bi preporučilo ostalim kolegama da učestvuju u sajmu, a 90% prošlogodišnjih učesnika namjerava da učestvuje u sajmu i ove godine.

Više informacija pronađite OVDJE.

L.Đ

O autoru

Srodni članci