Poslovni svijet – O nama

Portal poslovni svijet donosi vam sve bitne informacije i korisne tekstove iz biznisa. Budite informirani o kompanijama u BiH i svijetu, razvoju tehnologije te pročitajte zanimljive biznis ideje i biznis savjete koji će vam pomoći da podignete svoje poslovanje na viši nivo.

Poslovni svijet portal svakodnevno vam donosi novosti i korisne savjete, kako biste bili konkurentni na tržištu i informirani o svim promjenama. Čak i ako nemate privatni biznis, možete pronaći neke biznis ideje i tako napokon pokrenuti vlastiti biznis.

Kompanije

Kategorija kompanije na portalu poslovni svijet donosi vam novosti o kompanijama u BiH i svijetu. Saznajte postignuća određenih kompanija, promjene u poslovanju ili važne obavijesti. Ključna stvar u vođenju profitabilnog biznisa i konkurentnosti na tržištu je biti informiran o ostalim kompanijama.

Dodatna zarada

Prije 20ak godina dodatna zarada zahtjevala je pronalazak drugog posla i cjelodnevni rad. Danas je stvar potpuno drugačija, jer nam računala i internet omogućavaju rad od kuće. Na taj način možete stvoriti dodatne prihode uz stalan posao ili pak u potpunosti raditi od kuće. Kategorija dodatna zarada donosi vam korisne tekstove i savjete vezane uz rad od kuće i online zaradi.

Biznis ideje

Mnogi ljudi smatraju da je danas teško pokrenuti posao, jer je konkurencija na svakom uglu. To naravno nije točno, jer i dalje ostaje prostora da s nekim odličnim idejama postanete dominantni na tržištu. Biznis ideje kategorija na portalu Poslovni svijet donosi vam korisne tekstove oko profitabilnih biznisa, koje možete pokrenuti s minimalnim ulaganjem.

Savjeti

Kategorija poslovni savjeti pomoći će vam da unaprijedite svoj biznis i postignete bolje rezultate. U ovoj kategoriji vam donosimo tekstove oko unaprjeđenja svojeg poslovanja i na koje sve stvari morate obratiti pažnju kako bi postali dominantni na tržištu.

Geek & Tech

Kategorija Geek & Tech na portalu Poslovni svijet donosi vam novosti iz svijeta tehnologije. Nova računala, mobiteli ili korisni alati koji će vam pomoći da unaprijedite svoj biznis.

Život

Život biznismena često je previše okupiran s poslom. Kako biste živjeli sretno, neophodno je da si dio vremena u danu odvojite na vlastita zadovoljstva i slobodno vrijeme. Kategorija poslovni život vam pomaže da pronađete savršen balans između privatnog i poslovnog života.

Pošalji vijest

Postani autor postala Poslovni svijet tako što ćeš nam poslati vijest za neku od kategorija naše stranice. Vijesti moraju biti vaše i u potpunosti unikatni tekstovi. Klikni na kategoriju pošalji vijest i preko forme nam dostavite tekst.

*Posjetite i naš portal Poslovne.com, gdje vam donosimo korisne vijesti i novosti iz biznisa.

[contactformx]