Seminar: Digitalni marketing u biznisu

Seminar: Digitalni marketing u biznisu

Digitalni marketing u današnje vrijeme je ne samo ravnopravan, nego i ključni dio svih marketinških aktivnosti. Znanje iz područja oglašavanja i komunikacije putem interneta su postali nužni svakoj osobi koja se bavi poduzetništvom, menadžmentom, marketingom, PR-om ili prodajom.

Svi menadžeri, poduzetnici i rukovodioci, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru, trebaju biti upoznati sa tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta kako bi razumjeli proces kupovine i donošenja odluka o kupovini koji prolaze njihovi klijenti.

Ne propustite šansu da postanete lider u digitalnom svijetu i steknete prednost u odnosu na konkurenciju. Prijavite se na seminar koji će promijeniti Vaš pogled na marketing i tržište.

Kome je seminar namijenjen?

Menadžerima, marketing menadžerima, zaposlenima u marketingu i prodaji, vlasnicima malih i srednjih preduzeća te svima koji žele poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanje. Također, i oni koji za oglašavanje imaju na raspolaganju minimalna sredstva, naučit će kako da ostvare povrat tog ulaganja. Uz to, prezentacijom nekoliko dostupnih i besplatnih internetskih alata i na stvarnim primjerima, pokazat će se kako efikasno pokrenuti i optimizirati online kampanju tako da donosi maksimalni povrat ulaganja (ROI).

Više informacija pronađite OVDJE.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci