Najbolji poslovi sedmice

Najbolji poslovi sedmice

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

ekupi.ba: ako ste puni pozitivnog naboja, iza sebe imate iskustvo uspješnog vođenja programa potrošačke elektronike, te smatrate da je eCommerce neupitna budućnost koja je već danas tu – javite nam se! Voditelj/ica grupe proizvoda; potrošačka elektronika (TV, foto, mobiteli, gaming); SARAJEVO – 1 izvršilac. Od Vas očekujemo: dokazano iskustvo u prodaji, proaktivnost, samostalnost i odgovorni pristup poslu, razvijene prodajne vještine i poznavanje tržišta, strukturiranost i posvećenost ostvarenju rezultata.

Opširnije pronađite OVDJE.

OneClick Solutions: zbog razvoja i širenja poslovanja potrebni su nam: agenti za rad u call centru sa znanjem njemačkog jezika za rad u Sarajevu i/ili od kuće. Potrebne kvalifikacije: odlično poznavanje govornog i pisanog njemačkog jezika, poželjno iskustvo u pružanju usluga strankama, prodaji u kontakt centru ili na sličnom random mjestu, znanje rada na računaru. Nudimo: visoka primanja, dinamičan i interesantan posao, mogućnost za brzo učenje i širenja iskustva, organizovan timski rad.

Opširnije pronađite OVDJE.

BoljiPosao.com za svog renomiranog klijenta traži kandidata za poziciju: GLAVNI KUHAR m/ž. Glavne odgovornosti: nadgleda i koordinira aktivnosti kuhara i radnika u kuhinji; određuje smjernice za sve svakodnevne operacije uključujući postavljanje standarda učinka; demonstrira nove tehnike kuhanja i opreme osoblju; razvija i primenjuje smjernice i procedure kontrole kupovine hrane i područja prijema hrane; uspostavlja ciljeve uključujući ciljeve učinka, budžetske ciljeve, timske ciljeve, itd.; primjenjuje kulinarske standarde i odgovornosti; upravlja i vodi ljudske resurse. Profesionalno znanje i iskustva: minimalno SSS, 5 godina iskustva rada u kuhinji; 2 godine iskustva rada na rukovodećoj poziciji u kuhinji; obavezno poznavanje engleskog jezika (u govoru i pismu); poželjno internacionalno iskustvo.

Opširnije pronađite OVDJE.

Mozzart d.o.o. rukovodilac sektora održavanja (IT) Banja Luka. Uslovi: visoka stručna sprema VII stepen, tehničkog usmerenja, najmanje 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i/ili upravljanju projektima, poznavanje Windows operativnog sistema, aktivni vozač B kategorije, izražene komunikacijske vještine (pisane i usmene) i vještine pregovaranja, izražene vještine organizovanja i planiranja, proaktivnost i izražene vještine rukovođenja.

Opširnije pronađite OVDJE.

Sparkasse Bank d.d. Želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju produkt menadžer za kreditne i depozitne proizvode, Odjel razvoja proizvoda u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom/Centrala Sarajevo. Od Vas očekujemo: VSS ekonomskog usmjerenja, radno iskustvo u bankarskom sektoru na istim ili sličnim poslovima. Interpersonalne vještine: sklonost ka timskom radu, izraženu proaktivnost, fokusiranost na ostvarenje ciljeva, vozačka dozvola B kategorije (aktivno korištenje), aktivno znanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE.

 

 

 

 

O autoru

Srodni članci