Vaša(r) ideja – petnaesta konferencija

Vaša(r) ideja – petnaesta konferencija

Petnaesta konferencija Vaša(r) ideja ujedno predstavlja i početak nove školske godine i najavu novog ciklusa konferencija.

Ovog puta nova tri sjajna predavača – riječ je o naučnicima, praktičarima i zaljubljenicima u svoje poslove i hobije. Njihova dvadesetominutna predavanja ćete moći poslušati, a potom ih i kroz razgovor malo bolje upoznati, 11. 10. 2017. u kinu Meeting Point sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi sarajevskog Meeting Pointa, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. AMEL MUKAČA – mladi poduzetnik i suosnivač kompanija Krompir.ba i Grickalica.ba, te nezavisni marketing konsultant,

2. EDIN ZUHRIĆ – profesor, profesionalni penjač i alpinista,

3. MARIO HIBERT – docent na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, stručnjak za informacijske i komunikacijske znanosti.

Ulaz na konferenciju je slobodan jer u Udruženju PLUS smatraju kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati Vašu rezervaciju na e-mail adresu: udruzenje.plus@yahoo.com i Vaše mjesto će Vas čekati!

Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih četrnaest konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba.

Pojekat Vaša(r) ideja je podržala američka ambasada u BiH, a realizira se u saradnji sa Asocijacijom srednjoškolaca u BiH, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci