Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Vaš as u rukavu za pobjedu nad prljavim vešom

  Pranje veša je jedna od aktivnosti koja, posebno velikim porodicama, može oduzimati mnogo vremena i zahtijevati stalnu brigu hoće li rezultat biti kakav očekujemo. Osluškujući ove potrebe Samsung je za svoje veš mašine razvio inovativnu QuickDrive™ tehnologiju.

  Ova tehnologija smanjuje vrijeme pranja za 50%, a potrošnju energije za 20%. Pritom efikasnost čišćenja ni u jednom trenutku ne dolazi u pitanje.

  Prve Samsung veš mašine s ovom tehnologijom predstavljene su prije tri godine i od tada se usavršavaju. Imaju jedinstveni Q-Drum bubanj koji se sastoji od velikog glavnog bubnja i pozadinske ploče koja se okreće odvojeno. Time je omogućeno pomicanje odjeće dinamičnim djelovanjem potaknutim dvostrukim silama, a takvo dinamično pranje brže uklanja nečistoće. Uz to, pranje veša je brzo, snažno i nježno.

  Opran veš u mašini za samo 39 minuta

  Svjesni da se u nekim domaćinstvima veš pere svakodnevno i u želji da skrate taj proces, u Samsungu su osmislili program Super Speed zahvaljujući kojem veš možete oprati za svega 39 minuta. Uz dodatne inovacije poput Eco Bubble funkcije osigurano je snažno čišćenje miješanjem vode, deterdženta i zraka čime nastaju moćni mjehurići. Oni brzo ulaze u tkaninu koju perete i lako uklanjaju prljavštinu, istovremeno čuvajući boju i tkaninu, a štedeći energiju. Ova karakteristika pruža snažno čišćenje i pri niskim temperaturama pranja.


  Image

  Potrošnja energije manja za 20%/ Samsung


    Uspješno završen i 3. CEO Summit Sarajevo, privrednici poručili: Osuđeni smo na optimizam i pobjedu

  Izdvajamo još jednu važnu karakteristiku, a to je Speed Spray, koja skraćuje vrijeme ispiranja, dok Swirl+ bubanj ubrazava centrifugu s obzirom da njegova struktura pospješuje odvod vode putem kapilarnih kanala.

  Mašina koja sama dozira i štedi vaš deterdžent

  Noviji modeli imaju i inovativne senzore AI Wash koji zahvaljujući umjetnoj inteligenciji procjenjuju težinu veša u mašini i primjenjuju optimalnu količinu vode neophodne za pranje. Također imaju senzore koji procjenjuju koliko je vaš veš zaprljan te optimiziraju količinu potrošenog deterdženta.

  Samsung je ove godine predstavio i odjeljak za deterdžent i omekšivač veša u koji možete nasuti količine dovoljne za cijeli mjesec i ne brinuti jer će mašina automatski upotrijebiti količinu koju procijeni da je potrebna.

  Dodavanje veša i u toku pranja

  Zaboravili ste ubaciti košulju, a mašinu ste već uključili? Nema problema! Add Wash vrata omogućavaju da jednostavno i brzo dodate novi komad odjeće ili deterdženta i nakon što ciklus pranja počne. Ovo je posebno korisno kada želite ubaciti odjeću za ručno pranje koju jednostavno želite samo isprati ili centrifugirati.

  Od mnogobrojnih inovacija spomenut ćemo i higijensku paru koja pruža odjeći dubinsko čišćenje i poboljšava kvalitet tog procesa pri pranju bez prethodnih tretmana. Para se otpušta sa dna bubnja kako bi svaki predmet bio temeljito zasićen, a na ovaj način se uklanja ukorijenjena prljavština i 99,9% bakterija i alergena.

  Za higijenski čistu unutrašnjost vaše mašine pobrinut će se opcija Drum Clean, tako da možete biti sigurni da bakterije i neprijatni mirisi ne stanuju u njenom bubnju. Mašina će vas automatski obavijestiti kad treba čišćenje, što je nakon svakih 40 ciklusa.

    BiH postaje zanimljivo tržište za ulaganje češkim kompanijama: Automobilska industrija, energetika, farmacija...

  Sve informacije o Samsung veš mašinama pronađite na OVOM LINKU, a za kupovinu određenih uređaja Samsung bijele tehnike osigurana je i petogodišnja garancija.

  Sve detalje potražite OVDJE.

  www.oslobodjenje.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU