Poziv na seminar “Uspješno poslovno pregovaranje”

Poziv na seminar “Uspješno poslovno pregovaranje”

Vanjskotrgovinska komora BiH u saradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u BiH organizira seminar na temu „Uspješno poslovno pregovaranje“.

Seminar će se održati 21. 03. 2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ul. Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) i besplatan je za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Predavač na seminaru „Uspješno poslovno pregovaranje“ je gospođa Nerka Jugo, poslovni savjetnik i trener od 2001. godine, menadžment konsultant sa međunarodnom certifikacijom, ovlašteni trener za poslovno pregovaranje i PCM (razvoj i upravljanje projektima), trener u razvoju poslovnih vještina.

Za učešće na seminaru potrebno je poslati popunjen prijavni obrazac (prilog) na e-mail adresu: mirza.konjo@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 20. 03. 2018. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204. Kontakt osoba je gospodin Mirza Konjo (Sektor za edukaciju VTK BiH).

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci