Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Plati Visa karticom, podijeli na rate putem m-bank

  Plaćanje na rate, sigurna online kupovina, odgođeno plaćanje i brzi gotovinski kredit – sve to samo sa jednom UniCredit Visa Charge kreditnom karticom.

  Platne kartice postaju sve popularniji metod plaćanja zbog brojnih prednosti koje nude, a jedna od popularnijih je mogućnost plaćanja na rate. Sa Visa Charge karticom UniCredit banke Banja Luka moguće je kupovati robu i usluge uz podjelu transakcije na čak 24 rate, bez bilo kakvih dodatnih troškova, kamata i naknada, na više od 5400 prodajnih mjesta širom BiH.

  Za korisnike ove kartice to znači da jednostavno obavljaju, kako planiranu, tako i kupovinu za koju se iznenada ukaže potreba, a da je potom otplaćuju dinamikom koja im najviše odgovara. Prilikom plaćanja na prodajnom mjestu potrebno je odabrati broj rata na koji se želi kupiti proizvod ili usluga (od 2 do 24 rate, u zavisnosti od prodajnog mjesta) i potvrditi transakciju potpisom ili PIN-om. Lista trgovaca sa informacijom na koliko rata možete kupovati UniCredit Charge karticom dostupna je ovdje.

  Ukoliko transakciju niste podijelili na prodajnom mjestu ili podjela na rate nije moguća baš kod trgovca kojeg ste odabrali – ne brinite, na raspolaganju vam je mogućnost podjele na rate za bilo koju transakciju učinjenu UniCredit Charge kreditnom karticom, minimalnog iznosa 100 KM, koristeći posebnu funkcionalnost UniCredit m-bank aplikacije. Usluga podjele transakcije na rate, koristeći uslugu UniCredit m-bank, naplaćuje se prema važećim tarifama Banke.

    United Grupa predstavila novu kompaniju

  Podjela transakcija na rate moguća je i za podizanje gotovine na bankomatu.

  Za kupovinu roba i usluga na prodajnim mjestima te isplatu gotovine na bankomatima i drugim isplatnim mjestima u zemlji i inostranstvu, omogućena je beskamatna odgoda plaćanja do čak 50 dana. Ova kartica omogućava i komforna beskontaktna plaćanja na POS terminalima, u samo nekoliko sekundi, kao i sigurnu kupovinu putem interneta uz 3D Secure protokol, koji donosi veću sigurnost pri online kupovini. Ukoliko je POS transakcija vrijednosti do 60 KM beskontaktno plaćanje ne morate autorizovati PIN-om.

  UniCredit Visa Charge kartica je takođe najbrži i najjednostavniji put do dodatne gotovine, budući da sa istom mogu realizovati Visa gotovinski kredit sa rokom otplate do 36 mjeseci, u bilo kojoj filijali UniCredit Bank Banja Luka, u svega nekoliko minuta – bez depozita, sudužnika, mjenica i ostalih instrumenata obezbjeđenja.

  Nastojeći da svojim klijentima omogući da karticu dobiju što prije i da, uz što manje koraka, ista bude spremna za korištenje, UniCredit Bank Banja Luka je uvela proceduru instant izdavanja kartica. To znači da klijent, odmah po potpisu ugovorne dokumentacije, može preuzeti i koristiti svoju UniCredit Charge karticu za plaćanja roba i usluga, kao i korištenje svih ostalih pogodnosti koje ona donosi.

   

  Biznis.ba

  biznis.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

    BBI banka i Općina Novo Sarajevo: Sredstva za podršku zapošljavanju po stopi od nula posto

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU