Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Netipična bankarska ponuda kredita – isprobajte Addiko uz kredit od 2.000 KM za koji se vraća ukupno 2.020 KM

  Addiko predstavio strategiju banke specijalizovane za brze kredite

  Po mnogočemu netipična banka, prepoznatai kao zagovornik digitalizacije u bankarstvu, Addiko želi postati prvi i najbolji izbor za brze kredite u Bosni i Hercegovini. Nakon inovativnih rješenja kojima je promijenila pravila igre na tržištu te učinila dostupnim jednostavne i brze kredite ne samo za stanovništvo, već i za mala preduzeća, Addiko nastavlja sa novinama za tržišteu vidu osvježenog vizualnog identiteta i netipičnom ponudom. Tokom ovog mjeseca novi Addiko klijenti mogu ugovoriti gotovinski kredit u iznosu od 2000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2020 KM.

  „Želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformisali u specijalističku banku. Klijentima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i finansiranje malih preduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebnou situacijama kada je klijentima potreban dodatan podsticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja sa Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tokom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju“, izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

  „Od danas uvodimo i osvježenu tržišnu komunikaciju. Naš novi brend karakter, hrčak Oskar, i novi slogan „Vaš najboljiizbor za brze kredite” od sada će biti glavni pokretači komunikacije o specijalističkoj strategiji Addiko banke. Oskar je netipični hrčak koji ne sakuplja, nego daje i koji prolazi kroz ljudske situacije“, objašnjava Pašić i dodaje: „Njegova misija je slušanje klijenata i zagovaranje njihovih potreba. Uvjeren je da ljudi cijene dodatni podsticaj u svakodnevnom životu.“

    Šta je moratorij na kredit

  Addiko banka je na novoj komunikacijskoj platformi sarađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Greykoja je, uz međunarodnu brend konzultantsku tvrtku Prophet, bila zaslužna i za rebrandingu Addiko u 2016. godini. „Ne možeš biti najbolji u svemu. Zato se Addiko banka specijalizirala za brze gotovinske kredite i malapreduzeća. Addiko je drugačija od svih ostalih banaka“, izjavio je Davor Bruketa, jedan od osnivača agencije Bruketa&Žinić&Grey.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Rahela
  Rahelahttp://www.tnt.ba
  Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU