Pisanje projektnih prijedloga: od ideje do realizacije

Pisanje projektnih prijedloga: od ideje do realizacije

Pozivamo Vas na trodnevni trening Pisanja projektnih prijedloga: od ideje do realizacije, koji će se održati u periodu 22 – 24. novembra 2017. godine u prostorijama Privredne komore Republike Srpske. Cijena trodnevnog treninga je 351,00 KM sa PDV-om.

Trening je namijenjen privrednicima, menadžerima malih i srednjih biznisa, uposlenicima i uposlenicama u javnoj službi, nevladinim organizacijama, direktorima škola i svima onima koji teže razvoju svog poslovanja.

Imate ideju, čuli ste za europske fondove, lokalna zajednica je objavila javni poziv za finansiranje projektnih prijedloga, Vaš poslovni partner želi vidjeti viziju razvoja vašeg biznisa u formi projekta ili želite unaprijediti rad svog udruženja- naučite pisati projekte i odgovorite pozitivno na sve zahtjeve!

Već danas možete donijeti odluku o svom profesionalnom razvoju!!!

Najprepoznatljiviji trening za pisanje projekata u BiH je u Banjoj Luci!

Osigurajte svoje učešće, uplatom kotizacije u iznosu od 351,00 KM sa uključenim PDV-om. Cijena uključuje štampane materijale, prezentacije, osvježenje i ručak za sva tri dana.

CERTIFIKAT o učešću na treningu SMART Resursnog centra CPCD-a će Vam biti uručen po završetku trećeg dana treninga.

Broj mjesta je ograničen.

Sve pomenuto je uz praktične primjere, vrsne trenere, dugogodišnje iskustvo i prilagođene alate objedinjeno u treningu pisanja projektnih prijedloga.

Trening organizuje Centar za promociju civilnog društva u saradnji sa Privrednom komorm RS. Za sve dodatne informacije o procesu prijave, načinu plaćanja i treningu možete poslati na dajana.cvjetkovic@cpcd.ba ili na broj telefona +387 33 644 810.

Dodatne informacije o treningu: Poziv za trening CPCD i Provredna komora RS Dodatne informacije o treningu.

Agenda treninga: Agenda

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci