Nastavak aktivnosti Bisnode Speed Networking

Nastavak aktivnosti Bisnode Speed Networking

Razvijajući aktivnosti Bisnode Speed Networkinga, a u cilju unapređenja poslovne okoline, formirani su Ad-hoc BIZ Time ekskluzivni događaji – umrežavanje, edukacija, lični razvoj i kreiranje poslovnih modela u najjačoj povezanosti. Ad-hoc BIZ Time povezuje znanje, iskustva, informacije, treninge. Partneri Ad-hoc BIZ Time su CITT d.o.o. i Bisnode BH d.o.o.

Bisnode Speed Networking je posljednjih godina povezao mnoge privrednike, institucije i pojedince u poslovnim aktivnostima. Veliki interes za taj inovativni način poslovnog povezivanja u opuštenoj a radnoj atmosferi pokazali su poduzetnici, organizatori poslovnih događaja i mediji.

U cilju nastavka unapređivanja poslovne okoline u umrežavanju i razvoju, formirali smo Ad-hoc BIZ Time ekskluzivne događaje – umrežavanje, edukacija, lični razvoj i kreiranje poslovnih modela u najjačoj povezanosti. Ad-hoc BIZ Time povezuje znanje, iskustva, informacije, treninge. Učesnici na interaktivan način uče nove pristupe, poboljšavaju svoje vještine i aktivno sudjeluju u kreiranju rješenja poslovnih zadataka. Ad-hoc BIZ Time susreti se nadograđuju u klubu koji povezuje učesnike u neformalnom druženju i razmjeni iskustava.

Partneri Ad-hoc BIZ Time,CITT d.o.o. i Bisnode BH d.o.o. sa udruženim poznavanjem izazova poslovanja u Bosni i Hercegovini nude učesnicima uključivanje u program koji je osmišljen za kontinuiran razvoji podršku u svakodnevnim poslovnim izazovima.

Pripremili smo teme radionica koje ćemo podržati sa raznim poslovnim primjerima, iskustvima i drugačijim pogledima na poslovne izazove a pridružit će nam se i različiti stručnjaci koji će podijeliti svoja iskustva. Ovakva vrsta edukacije pomaže u rješavanju situacija u svakodnevnom poslovanju kompanija i omogućava upoznavanje novih poslovnih partnera koji će otvoriti i nova tržišta.

Posebnu pažnju ćemo posvetiti međusobnom povezivanju i radu na mini studijskim primjerima, a svaki učesnik Ad-hoc BIZ Time susreta će na najbolji mogući način iskoristiti četiri uložena časa, i u nastavku aktivnosti kluba dodatno ojačati svoje poslovne mreže i usavršiti vještine.

Radionice će pokriti praktične aspekte u okviru tema definiranja pristupa za uspješan završetak poslovne godine te kreiranju pozitivne i efikasne interne i eksterne komunikacije u kompanijama, a učesnici će povezati svoja iskustva i kreativnost u aktivnom rješavanju poslovnih izazova.

Svaku AD-hoc BIZ Time radionicu će pratiti Follow up Ad-hoc BIZ Time klub, platforma za druženje učesnika, gdje će, u opuštenoj atmosferi, imati priliku da razmijene informacije usvojene na radionicama i iskustva sa njihovom praktičnom primjenom, predlože nove teme i nastave sa razvijanjem poslovnih veza stečenih na radionicama.

Svakoj kompaniji je potreban alat iz najboljih svjetskih praksi primjenjiv i u našem okruženju. Potrebno im je da i uposlenici i menadžment imaju ideje za adekvatna rješenja postojećih problema, unapređenje prodajne strategije i stvaranje novih prilika u poslovanju.

Stoga ćemo se potruditi da polaznici Ad-hoc Biz Time poslovnih treninga ponesu u svoje kompanije iskustvo najboljih modernih, razvijenih i tehnološki naprednih alata za obuku, koji će im omogućiti da za svoje kompanije kreiraju konkretna, praktična rješenja u prodaji, poslovnom planiranju ili marketingu, koristeći adekvatne analize, unapređujući i komuniciranje sa poslovnim partnerima, radnim kolegama i uopće razvijajući rad svojih prodajno usmjerenih kompanija. I uz sve to omogućiti kvalitetno umrežavanje sa novim potencijalnim poslovnim partnerim.

Želja nam je da zajedno sa našim klijentima investiramo u razvoj, nadogradnju znanja, iskustva i međusobnih kontakata, stoga Vas pozivamo da i Vi budete dio tima.

Više informacija pročitajte OVDJE.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci