Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac?

Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac?

U četvrtak, 05. jula 2018. godine u Tuzli, sa početkom u 12 sati, u hotelu Mellain, održat će se HR MEETUP (susret HR profesionalaca) u organizaciji kompanije Kolektiv Posao.ba i uz podršku domaćina, tuzlanske kompanije Junuzović Kopex.

Zapošljavanje pravih ljudi jedan je od najtežih i najvažnijih izazova u upravljanju i razvoju poslovanja svake kompanije. Održavanje HR MEETUP-a ima za cilj edukaciju i razmjenu znanja i iskustava u području zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima kako bi se kompanije spremnije suočile sa navedenim izazovima. Kakvu svijest o brendu vaše kompanije imaju trenutni zaposlenici ali i oni potencijalni, te kako im ponuditi mjesto i prostor da budu produktivni i zadovoljni, bez pomisli o napuštanju BiH, čut ćete iz praksi nekih od najuspješnijih poslodavaca.

HR MEETUP će okupiti poslovne partnere kompanije Kolektiv, Junuzović Kopex i Špica systems, HR profesionalce, vlasnike i direktore privatnih preduzeća TK.

Kolektiv, kao i kompanije Junuzović Kopex i Špica System, će također predstaviti postojeća i učinkovita rješenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, vlastite pozitivne prakse i prakse klijenata sa kojima uspješno sarađuju.

Posao.ba – vodeći portal za zapošljavanje u BiH, više od 14 godina spaja poslodavce i osobe koje traže posao u BiH i šire, te je pouzdan partner za više od 30.000 kompanija i više od 300.000 tražilaca posla.

HR MEETUP je novi vid networkinga, posebno na području Tuzle, i svakako je događaj koji ne biste trebali propustiti ukoliko želite biti uspješniji, i daleko poželjniji poslodavac.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti do 03.07., do kraja dana na mail marketing@posao.ba.

O autoru

Srodni članci