Gdje su slobodna radna mjesta?

Gdje su slobodna radna mjesta?

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

QSS d.o.o. Sarajevo, programer/projektant. Kandidat bi trebao da ima slijedeće kvalifikacije: najmanje VSS/VŠS; sposobnost rada na poslovima softverskog inžinjera; odlično poznavanje i iskustvo u radu u jednom od programskih jezika: C#, Java, Ruby, Python, Scala, PHP, C++,Swift/Objective-C i sl; odlično poznavanje jedne od baza podataka: SQL Server, Oracle, DB2, PostgreSQL, MySQL, NoSQL baze podataka i sl; vozačka dozvola B kategorije; odlično poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE.

LRC Inkasso, agent u call centru (m/ž). USLOVI: SSS ili studenti završnih godina, iskustvo rada u call centru, pregovaračke vještine, izrazite komunikacijske vještine, spremnost na rad u velikom timu, spremnost rada pod pritiskom, poznavanje MS officea. Oblast radne pozicije: upravljanje potraživanjima/finansijski sektor.

Opširnije pronađite OVDJE.

AB gradnja d.o.o. Karlovac oglašava potrebu za zapošljavanjem radnika na temelju radnih dozvola i to za sljedeća radna mjesta: ZIDAR – 10 radnika. Uslovi: za radno mjesto ZIDAR, TESAR, ARMIRAČ i RUKOVATELJ GRAĐEVINSKIM MAŠINAMA: PKV/KV stepen stručne spreme s radnim iskustvom 2 i više godina. Što nudimo: redovna i stimulativna primanja, radni odnos na određeno.

Opširnije pronađite OVDJE.

Teleklik d.o.o. TEHNIČAR – MONTER SA RADNIM MJESTOM U BANJOJ LUCI – 4 IZVRŠIOCA.
Teleklik trenutno traga za kadrovima koji posjeduju znanja u oblasti FTTx (FTTP/FTTH/FTTB, FTTC/N), MPLS, MSAN, DSLAM, pristupne i transportne mreže i sistemi, instalacija vatrodojavnih i sličnih sistema. Ukoliko sebe vidite u dinamičnom sistemu, želite da steknete nova znanja i vještine kroz obuke, kao i kroz iskustvo na velikim regionalnim i internacionalnim projektima, pridružite nam se. Neophodne kvalifikacije: SSS /VKV elektrostruke, prednost diploma TT montera, minimum dvije godine radnog iskustva na montaži optičke i bakarne mreže, sistema tehničke zaštite i sl. Vozačka dozvola “B” kategorije (aktivan vozač.)

Opširnije pronađite OVDJE.

Itekako d.o.o. traži Front End developere! Itekako radi za klijente iz zapadne Europe i Amerike na projektima vezanim za video streaming, embedded sisteme i razvoj mobilnih, web i desktop aplikacija, također, u toku je razvoj nekoliko internih projekata. Otvaramo kancelariju u Banjoj Luci i tim povodom tražimo Front End developere. Uslovi Front End pozicije: odlično poznavanje Front End tehnologija (JS – ES6, HTML, CSS), odlično poznavanje bar jednog savremenog frameworka (Angular, React+Redux), poznavanje JS build alata (Webpack, Gulp), iskustvo na većim projektima, poznavanje rada sa RESTful web servisima dobro poznavanje Git-a, znanje TypeScripta je plus, diploma fakulteta iz oblasti programiranja ili bliske oblasti je plus, odlična sposobnost komunikacije na engleskom i srpskom jeziku.

Opširnije pronađite OVDJE.

O autoru

Srodni članci