PRVA EDUCOM KONFERENCIJA ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

U četvrtak 3. decembra u hotelu Metropol, sala Ivo Andrić, u Beogradu će se održati 1. Educom konferencija za mala i srednja preduzeća” u organizaciji Educom centra za lični i profesionalni razvoj.

“1. Educom konferencija za mala i srednja preduzeća” je podržana od slijedećih institucija: Narodne Banke Srbije, Ministarstva privrede i Privredne komore za mala i srednja preduzeća i preduzetnike.
Konferencija je namijenjena vlasnicima malih i srednjih preduzeća i poduzetnicima koji već posluju na srbijanskom tržištu kao i onima koji su tek pokrenuli svoj biznis. Također, i svima onima koji žele da otvore svoje preduzeće i održe uspješno poslovanje.

Cilj Konferencije je da malim i srednjim preduzećima da uvid – napredni korak u poslovanje koji podrazumijeva: upoznavanje i prepoznavanje tržišta, pravnu regulativu, načine i uslove finansiranja iz državnog i privatnog sektora, upravljanje troškovima, upravljanje kriznim menadžmentom, značaj ključnih poslovnih vještina – liderstvo, prodaja, marketing, brendiranje i dr. te iskustvo ka putu uspjeha o kojem će govoriti predstavnici uspješnih kompanija kao i podrška vladinog i nevladinog sektora iz oblasti poslovanja i privrede.

Konferencija se sastoji iz niza predavanja koji će Vam pomoći da unaprijedite svoje poslovanje kao i panel-diskusije “Put uspeha u Srbiji“ na kojoj će govoriti predstavnici uspješnih malih, srednjih, ali i velikih preduzeća.