Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko Cares – sadnjom drveća u borbi protiv e-otpada

  Addiko Bank Sarajevo, u sklopu saradnje sa  ZEOS eko sistem,  učestvuje u projektu Zelena revolucija 2.0, koju ZEOS eko sistem organizuje sa školama u Bosni i Hercegovini. Povodom  14.10, Međunarodnog dan borbe protiv e-otpada, zaposlenici banke su sadili drveće i cvijeće u dvorištu Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju Sarajevo.

  „Zajedno sa našim prijateljima danas obilježavamo dan borbe protiv e-otpada na najbolji mogući način, sadeći drveće i druge biljke, koje će oplemeniti dvorište Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju i omogućiti njegovim korisnicima ugodniji boravak.  Kao znak zahvalnosti na učešću u akciji zbrinjavanja e-otpada, korisnicima Centra donirali smo novi TV, koji će im pomoći u realizaciji nastavnih procesa“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo.  

  Addiko Cares je program društveno odgovornog djelovanja koje Addiko Bank Sarajevo provodi u lokalnim zajednicama u kojima djeluje kroz podršku različitima organizacijama i institucijama koje se bave pitanjima djece, mladih i socijalno ugroženih osoba u Bosni i Hercegovini. Program se najčešće realizuje kroz odgovarajuće donacije praćene volonterskim aktivnostima zaposlenika.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU