3. Balkan Compliance & Ethics Forum

BCEF 2018 će na jednom mjestu spojiti multinacionalne kompanije – lidere u Compliance & Ethics oblasti i domaće kompanije koje teže da ispune ove standarde poslovanja, te biti posvećen transferu znanja i B2B promociji međunarodnih poslovnih standarda sa posebnim fokusom na treće strane (third parties) u Zapadnom Balkanu.

Forum takođe okuplja profesionalce iz Compliance & Ethics oblasti iz regiona, kao i predstavnike međunarodnih razvojnih finansijskih institucija i drugih srodnih organizacija.

Treći regionalni Balkan Forum Compliance & Ethics profesionalaca koji se tradicionalno održava u Sarajevu, prvi put pokreće „business to business“ promociju Compliance & Ethics međunarodnih standarda od strane multinacionalnih kompanija sa efektivnim Compliance & Ethics programima ka domaćim kompanijama koje su posvećene usvajanju viših Compliance & Ethics standarda.

Forum je namijenjen predstavnicima kompanija koje imaju poslovne veze sa kompanijama izvan granica BiH, učestvuju na međunarodnim tenderima, posluju u oblasti farmacije, građevine, finansijski sektor i sl.

Pravo na učešće na Forumu ostvarujete ispunjavanjem prijavnog obrasca i uplatom odgovarajuće kotizacije. Osiguran je simultani prevod. Rok za prijave i uplate je 20. maj 2018. ili do popune mjesta. Kotizacija ne uključuje putne troškove niti troškove smještaja.

Više informacija pročitajte OVDJE.