DAMconf konferencija o digitalnom marketingu i oglašavanju

DAMconf konferencija o digitalnom marketingu i oglašavanju

Jedna od najposjećenijih digitalnih konferencija u regiji DAMconf prilika je za upoznavanje sa svjetskim digitalnim trendovima i networking s najutjecajnijim regionalnim digitalnim stručnjacima, brendovima, medijima i predstavnicima tehnoloških kompanija koju jednostavno ne smijete propustiti.

DAMconf je jedina sveobuhvatna konferencija o digitalnom marketingu i oglašavanju u regiji jugoistočne Europe. Svake godine organizatori iznova dovode govornike sa zapadnoeuropskih tržišta koji regionalnim stručnjacima uživo predstavljaju stvarne mogućnosti digitalnog marketinga.

Osigurajte na vrijeme svoje karte za DAMconf kupovinom na službenoj web-stranici konferencije.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je „Kako inovacije u tehnologiji pokreću digitalni marketing“. Posjetitelji će imati priliku vidjeti posljednje svjetske marketinške trendove, uključujući umjetnu inteligenciju, digitalno plaćanje i ostale i ostale inovacije koje utječu na marketinšku industriju današnjice.

DAMconf govornici su redom digitalni stručnjaci sa zapadnih tržišta, ali i iz regije. Tako će posjetitelji imati prilike čuti i vidjeti predstavnike najutjecajnijih svjetskih agencija kao što su Manning Gottlieb OMD, Shazam, Coca-cola i drugi brendovi s uspješnom digitalnom strategijom.

Glavni medijski partner ovogodišnjeg DAMconfa je Nova TV, pionir digitalnog sadržaja u regiji. Uz medijsku podršku, programu konferencije će doprinijeti interesantnim temama i trendovima vezanim za digitalne kanale. Organizator DAMconfa je ClickAttack, najveća regionalna mobilna oglašivačka mreža.

DAMconf se održava 16. novembra 2017. u prostorima City Plaze Zagreb (bivši Hypo centar). Karte su u prodaji i mogu se kupiti putem web-stranice na kojoj možete saznati i više detalja o konferenciji – www.damconf.com.

 

Agencije/L.Đ

O autoru

Srodni članci