6 razloga zašto odabrati NLP trening agencije Slapovi znanja?

6 razloga zašto odabrati NLP trening agencije Slapovi znanja?

✔Priču NLP-a u BiH Slapovi znanja su donijeli 2002. godine.

✔Iza agencije Slapovi znanja stoji više od 16 godina iskustva i praktične primjene NLP-a.

✔NLP Master trener Šemsudin Zaimović je jedan od prvih NLP trenera u regionu.

✔Iskustvo održavanja NLP treninga i radionica u 4 zemlje regiona.

✔Preko 10 grupa certifikovanih NLP praktičara.

✔Certifikat vodeće internacionalne asocijacije NLP instituta iz Berlina.

Podsjećamo, Slapovi znanja su specijalizovani za kreiranje i izvođenje poslovnih treninga, seminara i svih oblika poslovne edukacije u području “soft skills” menadžerskih vještina te ličnog razvoja. Aktivnosti agencije uključuju i usluge savjetovanja i coachinga. Svi seminari i treninzi su koncipirani na metodama modernog menadžmenta i NLP-a (Neurolingvističkog programiranja).

Vlasnik i voditelj programa je Šemsudin Zaimović, trener poslovnih vještina, NLP master trener akreditovan i priznat od NLP-IN (International Association of NLP Insitutes) i ECNLP (European Community for Neuro-Linguistic Programming). Life i Business Coach, Coach master trener akreditovan i priznat od ICI (International Association of Coaching-Institutes).

U svom radu slijedi pravilo da je svaki klijent jedinstven i da kao takav zaslužuje individualan pristup. Treninzi se pripremaju i izvode u skladu s ciljevima i potrebama vaše firme. Nakon što identificiraju Vaše potrebe, kroje trening koji maksimalno odgovara vašim zahtjevima.

Treneri Slapova znanja posjeduju bogato praktično iskustvo, kao i iskustvo u radu sa odraslim osobama što garantuje da će polaznici usvojena znanja odmah moći primijeniti u poslovnoj praksi.

Pridružite se u Sarajevu na narednom NLP Practitioner treningu u periodu od 09. 03. 2018. godine do 24. 06. 2018. godine.

Prijave u toku.

Više informacija OVDJE.

 

L.Đ

O autoru

Srodni članci