Konferencija Startup Yourself 24. maja u INTERA TP

Konferencija Startup Yourself 24. maja u INTERA TP

Konferencija Startup Yourself, koja će se održati u INTERA Tehnološkom parku u četvrtak, 24. 05. 2018. godine, već se neko vrijeme najavljuje kao idealno mjesto na kojem će mladi ljudi imati priliku čuti uspješne priče poduzetnika koji svoje snove grade upravo u Bosni i Hercegovini.

Posljednji detalji dnevnog reda su definirani i predstavljeni, govornici pripremaju svoja izlaganja, a svi zainteresirani rezerviraju ovaj datum za dolazak u INTERA Tehnološki park.

Kao dodatni motiv prijave na konferenciju, INTERA Tehnološki park predstavlja nagradnu igru koju priprema u saradnji s dugogodišnjim partnerima iz ITAcademy i BusinessAcademy. Naime, svi registrirani sudionici će ući u krug onih koji će pred sam kraj konferencije imati priliku osvojiti jedan od tri besplatna online kursa usko vezana za tematiku konferencije. Troje najsretnijih će osvojiti kurs izrade poslovnog plana u organizaciji BusinessAcademy, kurs programiranja u organizaciji ITAcademy te tečaj internet marketinga, zajednički kurs Business Academy i ITAcademy. Pravila su jednostavna – dovoljno je registrirati se na početku konferencije te prisustvovati izvlačenju nagradne igre. Kako bi svi sudionici dobili priliku za dodatno usavršavanje svojih vještina, partneri INTERA Tehnološkog parka su osigurali i utješne nagrade – besplatne online seminare.

Detaljan dnevni red konferencije je moguće pronaći ovdje.

Za potvrdu sudjelovanja na konferenciji dovoljno je popuniti kratki prijavni obrazac na linku do utorka, 22. 05. 2018. godine do 23:59 , a za sve dodatne informacije obratiti se na info@intera.ba. Za sve sudionike će biti osiguran besplatan prevoz od središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog parka.

Konferencija Startup Yourself se organizira kroz istoimeni projekat koji INTERA TP implementira uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

O autoru

Srodni članci