back to top

Prijavite se za učešće na sajmu ”List” u Lukavcu

Kantonalna privredna komora Tuzla uputila je poziv članicama da budu dio zajedničke postavke privrede Tuzlanskog kantona na 22. Međunarodnom, sajmu turizma i ekologije “LIST” koji se održava od 8. do 10. maja 2022. godine u Lukavcu.

Kantonalna privredna komora Tuzla realizovat će i organizovati zajedničku postavku bez dodatnih troškova izlagača.

Ukoliko ste zainteresovani za nastup na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji, potrebno je da nam što prije potvrdite vaše učešće.

Također, neophodno je da nam javite i oblik vašeg učešća u zajedničkoj postavci kako bismo znali planirati raspored izložbenog prostora.

S tim u vezi nam trebate javiti do 6. maja, da li ćete učestvovati u zajedničkoj postavci, da li će vaši predstavnici biti prisutni na izlagačkom prostoru i na sajmu prezentovati vaše proizvode, ili ćete odrediti određenu količinu proizvoda koju će predstavnici Komore ukomponovati u sajamsku postavku.

Pozivamo vas da prihvatite naš poziv i u narednom periodu doprinesete uspješnom predstavljanju privrede Tuzlanskog kantona na svim sajamskim manifestacijama na kojima Kantonalna privredna komora Tuzla bude organizovala zajednički nastup.

Molimo da nam što prije javite vaš odgovor kako bismo mogli izvršiti prijavu na sajmu.

Kontakt osoba za više informacija je Dino Kalesić: 035/369-562, 061/164-311. Potvrde o učešću poslati na mail: dino@kpktz.bakomora@kpktz.ba.

DRUGI UPRAVO ČITAJU