back to top

Otvorena još jedna Hifa pumpa, ovaj put u Istočnoj Ilidži


Otvorena Još Jedna Hifa Pumpa, Ovaj Put U Istočnoj Ilidži

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH Hifa Petrol danas je otvorila svoju 53. benzinsku pumpu u Istočnoj Ilidži, te tako potvrdila kontinuirano širenje svoje prodajne mreže.

Od svog nastanka 2005. godine do danas, Hifa Petrol konstantno raste. Trenutno su rasprostranjeni u preko 40 gradova širom Bosne i Hercegovine, ali se ne zaustavljaju već najavljaju skora otvorenja još novih objekata.

Novo otvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Ravnogorska 19. Njenim otvorenjem obezbijeđeno je novih šest radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 490.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP Shop u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, te mjenjačnica.

Otvorena Još Jedna Hifa Pumpa, Ovaj Put U Istočnoj Ilidži

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju do 4 posto, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3 posto povrata na proizvode iz HP Shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji preko 180.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

“Širenje naše maloprodajne mreže je dokaz naše posvećenosti pružanju usluga zajednici i ispunjavanju potreba naših cijenjenih kupaca. Hifa Petrol ostaje posvećena stalnom poboljšanju svoje prodajne mreže i pružanju vrhunskih proizvoda i usluga kupcima širom BiH, a istovremeno se trudimo doprinijeti lokalnoj ekonomiji putem otvaranja novih radnih mjesta”, istakao je u svom obraćanju Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili udruženju Zagrljaj iz Istočnog Sarajeva sa donacijom od 2.000 KM. Udruženje “Zagrljaj” okuplja djecu i mlade sa posebnim potrebama, te njihove roditelje i staratelje.

Otvorena Još Jedna Hifa Pumpa, Ovaj Put U Istočnoj Ilidži

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Hifa Petrol je i organizator HPlus Rallyija, prvog karbonsko neutralnog rallyija u Jugoistočnoj Europi. Ove godine rally se održava od 3. do 9. juna na relaciji Beograd – Monte Carlo, a ova skupocijena vozila građani Sarajeva će imati priliku vidjeti 4. juna na trgu ispred SCC-a gdje ih od 17 h očekuje vrhunski spektakl.

Rally ima prvenstveno humanitarni karakter, te će sredstva prikupljena od strane učesnika kao i organizatora biti uručena udruženju Pomozi.ba za akciju “Užina za đake”, kako bi učenicima iz porodica sa lošim materijalnim uslovima obezbijedili školsku užinu.

Pod sloganom “Najbolji prijatelj na putu”, Hifa Petrol nastavlja sa ispunjavanjem strateških ciljeva, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te nastavak širenja vlastite maloprodajne mreže.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00 -24 sati.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU