Edukacija o programu finansiranja projekata smanjenja potrošnje energije

Edukacija o programu finansiranja projekata smanjenja potrošnje energije

U svrhu jačanja kapaciteta, uz profesionalno osposobljavanje i usavršavanje svih zainteresiranih korisnika i aplikanata sredstava putem Javnih poziva iz Revolving fonda, Privredna komora Federacije BiH ima čast najaviti realizaciju jednodnevnog programa stručne edukacije namijene Općinama/Kantonima, predstavnicima javnih objekata, komunalnih preduzeća, te malih i srednjih preduzeća.

Ovim putem, pozivamo sva zainteresovana lica javnog i privatnog sektora da uzmu učešće na jednodnevnoj stručnoj edukaciji pod nazivom:

”PROGRAM FINANSIRANJA PROJEKATA SMANJENJA POTROŠNJE ENERGIJE I KORIŠTENJA OIE KAO MJERE EE U JAVNOM I PRIVATNOM SEKTORU KROZ REVOLVING FOND”.

Kroz jednodnevni stručni program, svim zainteresiranim licima će se ponuditi stručno osmišljen program o metodologiji apliciranja projektnih prijedloga putem Javnih poziva, kroz konkretne primjere i tematske oblasti relevantne za sticanje uslova dobivanja sredstava iz Revolving fonda, potrebnih za implementaciju mjera energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, vođen od strane renomiranih stručnjaka iz ove oblasti.

Učesnici su oslobođeni kotizacije, uz napomenu da je broj učesnika Programa ograničen. Stoga Vas molimo da se putem Obrasca za prijavu, koji se nalazi u prilogu mail-a, pravovremeno registrujete i to na: dzjusufovic@ceteor.ba ili fax: 033 205 725.

TERMINI ODRŽAVANJA:

Bijeljina: 21. septembar 2017. – ETNO SELO STANIŠIĆ

Tuzla: 22. septembar 2017. – DRAMAR CENTAR

Banja Luka: 05. Oktobar 2017. – PRIVREDNA KOMORA RS

Bihać: 06. oktobar 2017. – Hotel EMPORIUM

Zenica: 12. oktobar 2017. – Hotel DUBROVNIK

Teslić: 13. oktobar 2017. – Hotel KARDIAL

Međugorje 19. oktobar 2017. – ETNO SELO HERCEG

Mostar: 20. oktobar 2017. – INTERA TEHNOLOŠKI PARK

Višegrad 02. novembar 2017. – ANDRIĆGRAD

Sarajevo: 03. novembar 2017. – Hotel HILLS SARAJEVO

 

L.Đ

 

O autoru

Srodni članci