Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Podrška Addiko Bank Sarajevo u prehrambenim proizvodima za Dom Bjelave

  Zaposlenici Addiko Bank Sarajevo uručili su prikupljenu pomoć u hrani za štićenike KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo, na Bjelavama, čime je okončana višesedmična Addiko Cares akcija zaposlenika ove banke.

  Podrška Addiko Bank Sarajevo U Prehrambenim Proizvodima Za Dom Bjelave
  Podrška Addiko Bank Sarajevo u prehrambenim proizvodima za Dom Bjelave

  Sredinom prošlog mjeseca obratili su nam se iz Doma Bjelave, sa kojim sarađujemo kroz različite projekte duže od deceniju, sa molbom da im pomognemo oko obezbjeđivanja dodatne količine hrane za njihove štićenike. Reagovali smo odmah i prema specifikaciji predstavnika Doma nabavili hranu koja im je bila neophodna, poput jaja, sira, maslaca, pašteta, pavlake i sl. Istovremeno smo pokrenuli i akciju prikupljanja pomoći među zaposlenicima Banke, koji se uvijek aktivno uključe u sve akcije koje organizujemo. Juče smo uručili drugi dio pomoći od ukupno više od 1700 različitih prehrambenih artikala“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo.

  Zahvaljujemo se menadžmentu i uposlenicima Addiko Bank, koji su i ovaj put pokazali da su društveno odgovorna firma te da imaju senzibiliteta za rad naše Ustanove i potrebe naših klijenata. Socijalna zaštita zbrinjava vrlo osjetljive kategorije stanovništva i mi se u svom radu često oslanjamo na sve raspoložive resurse u zajednici koji nam mogu pomoći da prevaziđemo svakodnevne probleme. U ime uposlenika i naših korisnika iskreno se zahvaljujem svima koji su učestvovali u ovoj akciji“, istakao je Tarik Smailbegović, direktor KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo.

  Addiko Bank Sarajevo svoje aktivnosti društveno odgovornog djelovanja provodi u okviru projekta Addiko Cares, koji podrazumijeva finansijsku podršku Banke različitim institucijama i organizacijama, uz podršku zaposlenika kroz njihovo volontiranje ili neki drugi angažman.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU