Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Mališani u posjeti BBI poslovnicama povodom Međunarodnog dana štednje/ Jabuke i štednja – zdrave životne navike već od najmlađeg doba

  Povodom Međunarodnog dana štednje, BBI banka je organizovala kreativne radionice u svojim poslovnicama širom BiH, za učenike osnovnih škola i vrtićke ustanove. Poslujući u skladu sa strategijom održivog razvoja društva, BBI banka nastoji kontinuirano promovisati zdrave životne vrijednosti i navike.

  “BBI banka, poslujući u skladu sa strategijom održivog razvoja društva, kontinuirano radi na promociji zdravih životnih navika. Danas smo naše najmlađe članove društva učili o zdravim životnim navikama, a kako je oktobar mjesec štednje, ali i prikupljanja i čuvanja plodova prirode za predstojeću zimu, pokazali smo im, uz igru i zabavu, kako da nauče i štedjeti za budućnost”, istakli su u BBI banci. Inače, BBI banka je danas u povodu Svjetskog dana štednje pripremila akcijske tarife na oročene depozite uvećane za 0,2 p.p. na važeće stope, tako da se stope prinosa kreću do čak  1,60%.

  Više detalja o ponudi BBI štednje dostupno je na stranici: ww.bbi.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Rahela
  Rahelahttp://www.tnt.ba
  Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU