Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  UVOZ IZ KINE Koja je najbolja agencija za uvoz 2023.

  Uvoz iz Kine nije isti kao u doba prije pandemije. Saznaj koliko je zaista lako odraditi ceo proces uvoza robe i koja je najbolja agencija za uvoz robe iz Kine?

  Iz godine u godinu vidimo porast uvoza robe iz Kine koja je, po svemu sudeći, postala svetska ekonomska sila.

  Internet prodaja koja je dozivela pravi bum usled pandemije Covid-19 je još uvek vrlo aktuelna tema u celom svetu ali uvek postoje određene prepreke i jako ih je teško prebroditi sam, pomoć profesionalnih posrednika pri kupovini je uvek dobrodošla ali se mora biti vrlo pažljiv pri odabiru.

  Uvoz iz Kine za početnike nije lagan posao

  Partner In China
  Uvoz iz kine mnogo ovisi o agenciji koju odaberete

  Pre svega, bitno je reći da roba iz Kine nije više kao pre.

  Sama Kineska vlada odredila je standarde kvaliteta koji se aplicira na robu za izvoz pa tako više nemamo robu koja dolazi u diskutabilnom stanju, a o samom kvalitetu da ne pričamo.

  U Kini sada postoje brojne svetske kompanije za kontrolu kvaliteta koje se brinu o tome da sve bude onako kako propisi nalažu.

  Skorašnja istraživanja takođe pokazuju da roba iz Kine ima veći kvalitet od većine proizvođača iz Evropske Unije.

  Imajte na umu da će uvek postojati i loša iskustva, ali su ona uglavnom prouzrokovana time što se veliki broj onih koji se bave time, odlučuje da uvozi robu apsolutno najniže cene. Ono što se oduvek znalo jeste da roba najniže cene vuče i najniži kvalitet.

  Naravno, ako angažujete agenciju kao što je Partner in China, o ovim, kao i mnogim drugim stvarima, nećete morati da brinete jer, kao što i slogan same firme sam kaže – „Uvoz iz Kine, konačno sve na jednom mestu”.

  Najbolja Agencija Za Uvoz Robe Iz Kine
  Uvoz iz Kine 2022. godine

  Šta trebate da znate kada je se radi uvoz iz Kine

  Sam proces uvoza robe može biti kompleksan, zbunjujuć i naravno skup. Gubici, ukoliko se povuče nekoliko loših poteza, mogu biti ogromni.

  Jedna greška, bilo da je to prilikom zakonskih ili nekih drugih neispunjenih stavki, može doneti velike probleme zbog kojih možete odustati.

  Profit može da se istopi ili da do njega uopšte ne dođe zbog, recimo, dugih rokova transporta ili dostave, čestim promenama u transportnim troškovima ili kursevima valute sa kojom poslujete.

  Nepoznavanje uvoznih i carinskih regulativa takođe se može pretvoriti u totalne noćne more i naterati vas da ostavite sve i okrenete se nekom drugom poslu.

  Zato je uvek dobro angažovati agenciju koja će vam pomagati u svemu. Najbolja agencija za ovakve stvari je agencija Partner in China.

  Ova agencija će za vas uvek biti tu! Pritom ima mnogo iskustva u poslu i u samom startu će vam dati smernice, kako one zakonske, tako i poslovne, u smislu odabira dobavljača iz Kine od koje ćete poručivati robu, na šta obratiti pažnju pri izvozu tj. uvozu, pa i na koji način izvšiti uplatu i biti siguran u čitav proces nabavke.

  Jako je bitno napomenuti da ova agencija ima predstavništvo u Kini i da njihovi agenti lično nadgledaju ceo proces, osiguravajući kvalitet isporuke.

  Uvoz Iz Kine
  UVOZ IZ KINE Koja je najbolja agencija za uvoz 2023.

  Pozitivne i negativne stvari uvoza robe iz Kine

  Za početak, a možda i ono najbitnije, roba iz Kine je najpovoljnija.

  Takođe, kvalitet robe više nije tako loš kao što je bio pa se može dobiti vrhunski kvalitet robe za mali novac.

  U Kini možete naći mnoge stvari koje na ovim prostorima nikada ne biste mogli, bilo da je to odeća, obuća, kućni aparati ili neke zanimljivosti.

  Pored svega toga, Kina konstantno izbacuje nove modele i gedžete bilo čega što biste hteli da poručite. Ukoliko nemate agenciju koja će vam pomoći, problema bi moglo da bude mnogo.

  Uvoz Iz Kine Koja Je Najbolja Agencija Za Uvoz 2023.
  Ako se bavite lokalnom internet prodajom uvoz iz Kine je obavezan

  Kako odabrati agenciju za uvoz iz Kine

  Za početak, odakle krenuti? Kako i koga kontaktirati? Kako se spozarumeti se sa jednom Kineskom kompanijom u ovakvoj biznis džungli?

  Šta je pouzdano a šta samo reklama i nula od usluge? Kako biti konstantno u toku sa kretanjem vaše robe? Kako sigurno platiti robu? Kako biti siguran da ćete dobiti robu koju ste platili?

  I možda najbitnije, kako znati sve pravne regulative koje morate da ispunite pre i posle uvoza? Zato je naša preporuka je angažovanje iskusne i kvalitetne agencije. Saznajte zašto je Partner in China naša najbolja preporuka!

  Pročitajte i ove poslovne teme

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU