back to top

Kako poslati xxl fajlove preko Weba ? (5 platformi)

Pitate se kako poslati xxl fajlove preko weba , a ne znate na koji načiN?

Što se tiče e-mail servisa kao što su Yahoo i Gmail, dozvoljavaju slanje fajlova do 20Mb i 25Mb respektivno. U nastavku teksta predstavljamo Vam načine na koje možete slati velike fajlove online besplatno i bez brige o sigurnosti tih podataka.

GE.TT

Ovaj servis će Vam se sigurno dopasti, ukoliko imate naviku iz “CD” ere, da dijelite gomile fotki i slika.

Ovaj drag-and-drop alat Vam omogućava da sa drugima podijelite ogroman broj fotografija. Sve što je potrebno da učinite jeste da pošaljete link sa Vaše datoteke u GE.TT-u preko e-maila, Facebooka, Twittera ili G+ naloga. Na ovaj način prijatelji kojima šaljete link imat će pristup određenim fotografijama i moći će da ih preuzmu.

Kako Poslati Xxl Fajlove Preko Weba ? (5 Platformi)
Kako poslati xxl fajlove preko Weba ? (5 platformi)

Droplr

Droplr može postati tačno pravi alat za pojedince koji vole efikasne i jednostavne načine za dijeljenje fajlova.

U samom startu dobijate 1GB skladišnog prostora ukoliko koristite nalog za posjetioce. Međutim, ukoliko se registrujete Droplr Vam omogućava da duže od nedjelju dana upravljate svojim nalogom.

Za korisnike koji ne vole reklame, Droplr je nedavno lansirao profesionalni nalog koji Vas oslobađa dosadnih reklama, na kojem za samo 3 USD mjesečno dobijate 100GB prostora za dijeljenje screenshot-ova, videa i ostalih fajlova.

Ypix.me

Ovaj veoma jednostavan alat Vam omogućava potpuno novu definiciju dijeljenja sadržaja u realnom vremenu, iako je riječ samo o dijeljenju slika i screensot-ova (max: 3MB po fajlu).

Kada pristupite sajtu Ypix.me, na jednoj strani Vam se odmah prikazuju sve moguće opcije sa sve objašnjenjima i uputstvima za upotrebu. Možete dijliti jpg, png i gif fajlove. Rekli bismo da je ovaj servis, jednostavan, ali ipak ograničavajući za zahtjevnije korisnike.

DropCanvas

Kada otvorite sajt DropCanvas, dočekat će Vas natpis da upravo njihov servis predstavlja najbrži način za dijeljenje sadržaja sa ove strane galaksije.

Ima istine veoma je jednostavan za upotrebu jer, šta god želite da podijelite sa Vašeg desktopa i računara, treba samo da “spustite” na web-stranicu ovog servisa i pošaljete kome ste planirali. Fajl mogu vidjeti i Vaši prijatelji kojima je dozvoljen pristup. Kako poslati xxl fajlove preko weba nikad nije bilo lakše.

WeTransfer

Besplatan je i ne zahtijeva nikakvu registraciju. Omogućava Vam da isporučite ogromne fajlove (otprilike oko 2GB).

Samo uploadujete željeni fajl, unesete svoju adresu i adresu primaoca, onog trenutka kada primalac skine fajl, servis Vam automatski šalje poruku da je fajl stigao na željenu adresu. Jednostavno do srži!

Postoji još mnogo servisa za dijeljenje fajlova, kao što su Google Drive, DropBox, MediFire, Mega, Send6, SendThisFile i drugi.

Isprobajte svaki ukoliko želite da nađete onaj koji Vam odgovara najviše ili ukoliko neki imaju ograničenja u prostoru ili broju poslatih fajlova, jednostavno kombinujte svaki put neki drugi.

Ovo je bio članak na temu kako poslati xxl fajlove preko weba , nadamo se da vam je bio koristan.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU