Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Registracija za 11. Sarajevo Business Forum otvorena još 2 dana

  Registracija učesnika i medija iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta zainteresiranih za 11. Sarajevo Business Forum otvorena je do petka, 06. maja. Prijave je moguće izvršiti isključivo online, putem zvanične web stranice: www.sarajevobusinessforum.com. Sarajevo Business Forum će ove godine prezentirati poslovne prilike i mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, te zemlje regiona.

  Sarajevo Business Forum se pozicionirao kao jedan od najvećih međunarodno investicijskih događaja u Jugoistočnoj Evropi. Tema ovogodišnjeg Foruma, koji će u glavnom gradu Bosne i Hercegovine biti održan 11. i 12. maja je „Nearshoring – perspektiva za region“, odnosno predstavljanje potencijala za realociranje proizvodnje evropskih kompanija na područje Jugoistočne Evrope, što dalje može dovesti do ekonomskog napretka, a prije svega zaustaviti odliv stručnog, mladog i sposobnog kadra sa ovih prostora.

  Kao i prethodnih godina, Sarajevo Business Forum okupiti će neke od najutjecajnijih poslovnih i političkih lidera iz regiona i svijeta kojima će se predstaviti niz investicijskih projekata iz proizvodnje, poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, izgradnje, usluga, turizma i drugih sektora. I ove godine očekuje se veliki broj učesnika i novinara iz domaćih i stranih medijskih kuća, a do sada su prijavljeni dolasci predstavnika iz više od 33 države.

  Organizator najveće i najznačajnije investicijske konferencije u regiji je Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo u saradnji sa strateškim partnerom – Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo, te dioničarima BBI banke – Islamskom razvojnom bankom (IsDB), Dubai islamskom bankom (DIB), Abu Dhabi islamskom bankom (ADIB) i drugim partnerima.

  Registracija Za 11. Sarajevo Business Forum Otvorena Još 2 Dana
  Registracija za 11. Sarajevo Business Forum otvorena još 2 dana

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU