Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Dođite u Mostar na Dane otvorenih vrata i prijavite se za posao vozača ili skladišnog radnika!

  Irska tvrtka Musgrave u potrazi je za vozačima kamiona. Na listi poslova koji se nude nalaze se vozači i to prvenstveno vozači s kategorijom C, ali i oni s kategorijom C+E. Već desetu godinu za redom tvrtka dolazi u Hrvatsku u potrazi za radnom snagom. Stupanj edukacije vozača, radna etika i ponašanje hrvatskih radnika samo su neki od razloga zašto ova irska kompanija već deset godina zapošljava hrvatske vozače. Izrazito zadovoljni kadrom koji se prijavljuje nude odlične uvjete i radna mjesta za svoje distributivne centre diljem Irske.

  Standardizirani radni uvjeti, regulirano radno vrijeme, bonusi na plaću, plaćeni prekovremeni, osigurana mirovina, mogućnost napredovanja i edukacije, pozitivno radno okruženje, pomoć pri dovođenju obitelji i pronalasku posla za njih, osiguran smještaj, samo su neke od beneficija koje Musgrave osigurava svim svojim zaposlenicima. 

  Razgovarali smo s Goranom Kovačem, vozačem CE kategorije koji za Musgrave radi dvije godine. Kad ne vozi kamion, Goran svojim savjetima i znanjem pomaže prilagodbi svih novih vozača koji dolaze raditi za Musgrave i velika je podrška cijelom timu. Naime, svi novi vozači prolaze osnovnu obuku i trening, što uključuje pokazivanje ruta na kojima se vozi, kako funkcionira proces same dostave i slično. 

  Ukoliko posjedujete važeću vozačku dozvolu s kategorijom C ili CE, nećete morati polagati nikakav dodatni vozački ispit niti ići u autoškolu. Sve što ćete proći je osnovni trening i obuka unutar same tvrke kako bi se upoznali s rutama, papirologijom i načinom rada, rekao nam je Goran.  

  Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve informacije! 

  Kako bi svi zainteresirani mogli dobiti informaciju iz prve ruke tvrtka već desetu godinu za redom obilazi hrvatske gradove te obavlja razgovore i dijeli informacije. 

  Uz odjel ljudskih resursa, na Danima otvorenih vrata moći ćete porazgovarati i s potencijalnim kolegama vozačima te čuti cijeli proces, koji su sve koraci prilikom zapošljavanja, edukacije, kako je živjeti u Irskoj, kakva je plaća, kakav je smještaj, vrtići, škole i sve što vas zanima. 

  Kako kažu iz same tvrke, izrazito su zadovoljni profesionalizmom, radnom etikom, talentom i stupnjem obrazovanja Hrvata koji dolaze raditi u Musgrave i upravo iz tog razloga ova lijepa priča traje dugo. Da Hrvati također žele raditi i živjeti u Irskoj ukazuje i podatak da je preko 800 Hrvata trenutno zaposleno u Musgraveu. 

  Što Musgrave osigurava prilikom zapošljavanja?

  • Prikup na aerodromu prilikom dolaska
  • Prvih 6 tjedana besplatan smještaj
  • Povrat novca za avionsku kartu
  • Ugovor za stalno na puno radno vrijeme direktno za irsku tvrtku Musgrave Group Ltd.
  • Pomoć pri izradi PPS broja (PPS broj je identifikacijski broj sličan našem OIB-u i koristi se za brojne potrebe od zapošljavanja do ostvarivanja socijalnih beneficija)
  • Pomoć pri izradi bankovnog računa
  • Osiguran smještaj za vrijeme trajanja zaposlenja
  • Pomoć u dovođenju obitelji u Irsku i pronalasku poslova za njih
  • Pronalazak smjestaja za cijelu obitelj
  • Mogućnost napredovanja 
  • EAP (Employee Asistant Program) – besplatno savjetovanje pri kupnji kuće ili podizanju kredita, upisivanja fakulteta ili dodatnog usavršavanja zaposlenika
  • pomoć prilikom upisa djece u irske škole ili vrtiće
  • besplatni sati engleskog jezika u sklopu firme

  Svi zaposlenici prijavljeni su od prvog radnog dana, odnosno automatski koriste sve benefite irskog zakonodavnog sustava, što uključuje i mirovinski sustav, isplatu plaće u slučaju bolovanja, dionice kompanije koje dobivaju svi zaposlenici za vrijeme rada u kompaniji, olakšice za djecu, zdravstveno osiguranje, subvencionirane cijene hrane unutar kantine i ostale pogodnosti. 

  Pogledajte video smještaja koje Musgrave osigurava svojim zaposlenicima

  Plaća za poziciju vozača kategorije C i CE:

  Godišnja plaća za C kategoriju: 42.512€

  Godišnja plaća za C+E kategoriju: 58.000 – 63.000€

  Prijavi se za posao vozača CE i E kategorije. 

  Za posao vozača (kategorija C i C+E), potrebno je osnovno znanje engleskog jezika

  Raspored po danima:

  Mostar13. rujna09:00 – 21:00Hotel Mostar, Kneza Domagoja, Mostar 88000
  Mostar14. rujna09:00 – 13:00Hotel Mostar, Kneza Domagoja, Mostar 88000

  Plaća za poziciju skladišnog radnika:

  Godišnja za poziciju skladišnog radnika:  28.300 €37.285€

  Prijavi se za posao skladišnog radnika

  Imate pitanja? Želite više informacija? Pošaljite online prijavu ili upit! 

  Sve upite možete poslati na e-mail [email protected] ili putem video intervjua/poziva na Whatsapp broj 00353860080251.

  Musgrave – Growing Good Business

  Musgrave je vodeća irska tvrtka za maloprodaju, veleprodaju i usluživanje hrane. Zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima, osigurava više od 41.000 radnih mjesta, u više od 1.400 trgovina i ureda u Irskoj. 

  Riječ je o stabilnoj kompaniji s tradicijom od 145. godina poslovanja. Growing Good Bussines agenda je pod kojojm tvrtka gradi održivi, profitabilni biznis od kojeg koristi imaju zaposlenici, partneri, te lokalne zajednice. Gradnja dobrih i stabilnih odnosa, iskrena i transparentna komunikacija, pozitivno radno okruženje nešto je čime se Musgrave izrazito ponosi.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU