Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Sberbank BH – jedna od najstabilnijih finansijskih institucija

  Sberbank BH je jedna od najstabilnijih finansijskih institucija u svijetu sa tradicijom od 179 godina poslovanja koja nudi proizvode i usluge, zasnovane na najvišem kvalitetu i  vjerovatno najsavremenijim tehnologijama.

  Nedavno je Sberbanka proglašena najsnažnijim bankarskim brendom kod nas (na Balkanu) ali i u svijetu. Pored svega, banka je dobila proglašenje za nainovativniju banku Centralne i kategoriji maloprodaje, u izboru časopisa Global Finance.

  Sberbank BH je članica Sberbank Europe AG koja je prisutna na 9 tržišta Centralne i Istočne Evrope: Austriji, Bosni i Hercegovini ( sa filijalama koje se nalaze u Sarajevu i Banja Luci), Češkoj Republici, Hrvatskoj, Mađarskoj, Njemačkoj,  Sloveniji i Srbiji. Grupa ukupno zapošljava preko 4.000 radnika u 188 poslovnica (zaključno sa izvještajem 2018. Godine).

  To je zasigurno banka koja konstantno radi u svakodnevnom napređenju, kako sa klijentima tako i unutar poslovnica, zasnovano naravno prvenstveno na potrebama klijenata, da sve bude sa posljednjim trendovima bankarstva. Mene kao klijenta je najviše dojmilo zato što u svakom trenutku se trude da ponude što bolje i raznovrsnije finansijske proizvode i na tom izazovu rade u kontaktu sa svakim pojedinačnim klijentom. Doslovno svakog pojedinačnog klijenta uzimaju kao takvog.

  Cilj je da izgrade trajne, harmonične odnose sa klijentima na način da posvećuju pažnju njihovim potrebama. Kao Sberbank BH, nastoje da postanu banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit njihovih klijenata.

  Najbitniji faktor, koji nam je pokazao COVID – 19 jeste svakako pristup svim online podacima. Pa tako je mobilno bankarstvo jako bitno.

  Mobile Banking je moderna usluga koja Vam omogućava da putem mobilnog uređaja obavljate skoro sve finansijske transakcije potpuno sigurno i bezbrižno.

  Usluga mobilnog bankarstva namijenjena je klijentima koji žele brzo i jednostvano platiti svoje račune ili pristupiti svojim sredstvima na računima u banci putem svojih mobilnih telefona, bez obzira na vrijeme i mjesto gdje se nalaze.

  Aplikacija je dostupna na sljedećim platformama:

  1. App Store za iOS

  2. Google Play za Androide

  3. Huawei App Gallery

  Korisnik mobilnog bankarstva može biti svaki klijent Banke koji zadovoljava minimalne uslove

  -da je vlasnik tekućeg računa u KM valuti

  -da posjeduje minimalne tehničke uslove za korištenje mobilnog bankarstva: mobilni telefon sa android ili IOS operativnim sistemom, internet pristup i PDF reader (opcionalno)

  -da prihvata Opšte uslove za korištenje digitalnog bankarstva za fizička lica, koje će mu biti uručene po prijavi ove usluge

  Usluga se može prijaviti u svim poslovnicama Sberbank BH.

  Pored svih pogodnosti koje imaju u svojoj ponudi, Sberbanka također ima jednu jako interesantnu mogućnost a to je Pika kartica program lojalnosti.

  Kako da dobijete Pika bodove:

  -Postanite član Pika Kartica programa lojalnosti ili ako već jeste, dajte svoju Pika Karticu na uvid službeniku u Banci

  -Otvorite račun i i ugovorite korištenje jednog od Paketa računa

  -Prenesite Vaša redovna mjesečna primanja na Sberbank

  Za svaku transakciju Sberbank platnom Pika Karticom bilo gdje u zemlji i inostranstvu nagrađuju Vas bodovima!

  U Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa Sberbank platnom Pika Karticom, dok u Konzumu kupovinom bilo kojeg proizvoda uz plaćanje Sberbank platnom Pika Karticom dobijete kupon za popust od 10% za kupovinu srijedom. Kada iskoristite taj kupon dobit ćete novi.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU