Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Portali za žene koje vrijedi pratiti TOP 5

  Portali za žene koji obiluju edukativnim, zanimljivim i zabavnim ženskim temama

  Način na koji danas živimo prije svega zahtjeva od svih nas da pazimo na svoje zdravlje. Svakako zdrav pogled na život doprinosi uveliko boljem zdravlju ali i zadovoljstvu, jer mentalno zdravlje je jednako važno kao i naše fizičko zdravlje.

  Stoga vam donosimo pet portala za žene koji vam donose prije svega kvalitetne tekstove o ostvarivanju finansijske neovisnosti, pronalasku ljubavi, prihvatanju zdravijeg stila života koje vodi i kvalitetnijem životu, ali i mnogim drugim zanimljivim temama od tumačenja snova, dobrih kulinarskih recepata, biznis idejama i odličnim kalkulatorima.

  Portali Za Žene
  Zanimljivi tekstovi o putovanju

  DIVA.ba

  DIVA portal za žene je jedan od najčitanijih portala u BiH. Donosi vam edukativne, zanimljive i zabavne teme.  Sve šta moderna žena želi da zna. Kroz razne tekstove na web stranici pametno ćete iskoristiti svoje vrijeme i naučiti nove stvari te dobiti korisne savjete.

  Kroz kategoriju trudnoća i bebe donose tekstove u kojima vam na zabavni način serviraju korisne informacije i proširuju vaše znanje o temi trudnoće i odgajanja djece.

    Zamućenje vida nakon predugog rada na računaru – da li je uzrok astigmatizam?

  Kategorija ljepota i zdravlje rezervirana je za teme posvećene modi, šminkanju, održavanju ljepote i zdravlja. Saznajte kako tretirati vaše tijelo, koji kozmetički preparati će vam pomoći te kako da kroz prehranu održavate zdravlje organizma.

  Možete čitati razne tekstove o treningu i kako da dovedete svoje tijelo do fizičke spremnosti i vitke linije.

  Astrologija, horoskop i najveći sanovnik na internetu pronađite na ovom portalu.  Za razliku od muškaraca, žene puno više pažnje usmjeruju na horoskop i horoskopske znakove. Kategorija stranice astrologija posvećena je horoskopu, astrologiji. Tu se nalazi i sanjarica, sanovnik, tumač snova.

  DIVA.BA web stranica posvećena je ženama, no kroz razne tekstove zanimaciju će pronaći i mnogi muškarci. Redovno vam donosimo novosti i zanimljive tekstove.

  Portali Za Žene Koje Vrijedi Pratiti Top 5
  Kvalitetni tekstovi o društvenim mrežama i komunikaciji

  Online magazin za žene Gusto.ba

  GUSTO.ba je jedan od najstarijih online magazina za žene i gastronomiju na našim prostorima.

  Online magazin za žene GUSTO vam donosi razne teme. Prije svega, tu su recepti za ukusnu i zdravu hranu baziranu na svježim sezonskim namirnicama.

  Posebno interesantna kategorija je ljudi i mjesta u sklopu koje predstavljaju zanimljive poznate (i manje poznate) ličnosti i ugostiteljske objekte koje trebate posjetiti u gradovima i mjestima širom BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.

  Portali Za Žene Koje Vrijedi Pratiti Top 5
  Pronalazak ljubavi i prihvatanje zdravijeg načina života

  Online magazin za žene Savremenazena.rs

  Savremenazena.rs sastoji se od vlastitih sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na vanjske stranice.

    BBI banka potpisala ugovor s Razvojnom bankom

  Ekipa savremenezene na jednom mjestu vam donosi najnovije vijesti i zanimljivosti iz svijeta mode i zdravlja, te odlične i korisne savjeta u vezi uređenja doma.

  Naravno tu su i neizbježni kuhinjski recepti kao i niz video priloga koji će Vam pomoći da Vaše tijelo dovedete u top formu.

  Oglasi.cc

  Oglasi.cc je web sajt nastao sa ciljem da se što bolje upoznate sa popularnim i manje popularnim proizvodima koje možete kupiti online. Fokus je na sadržaju kao što su katalozi akcije i nagrade. Tu su i savjeti za kupce, nagradne igre, katalozi i još mnogo toga što vas može zanimati.

  Fokusirani su na zdrav način života, zbog toga testiraju sve! Od čajeva za mršavljenje, proizvoda protiv impotencije, fitness narukvica, mobitela, putovanja , ukusne hrane do online zarade.

  Redovno se trude da osiguraju super akcijska sniženja i redovne poklone za sve njihove korisnike!

  Portali Za Žene Koje Vrijedi Pratiti Top 5
  Spojevi zabave, poslovnih savjeta i životnih situacija

  BussinesIN.hr

  BussinesIN.hr je nekada bio jedan od najposjećenijih biznis portala u Hrvatskoj. Nakon nekoliko godina pauze, portal je ponovo aktivan uz drugi koncept i vlasnika.

  BusinessIn.hr je malo drugačiji “poslovni portal” jer nastoji da spoji posao, život i zabavu. Nisu workoholici pa ne očekujte svakodnevne poslovne vijesti. Žele da vam ponude sadržaje koji imaju iskonsku vrijednost za vaš posao, život i zabavu.

  Portali su dio ženske mreže TNT Grupacije.

  Preporučujemo

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU