back to top

Nagrađeni najsretniji klijenti Addiko Mobile usluge

Addiko – Jednostavnim, sigurnim i duplo povoljnijim plaćanjem do vrijednih nagrada svaki mjesec!

Nagradna igra za korisnike mobilnog bankarstva ove banke.

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banaka u BiH još uvijek imaju priliku učestvovati u Addiko Mobile nagradnoj igri i kroz jednostavna, sigurna i duplo povoljnija plaćanja osvojiti vrijedne nagrade. Ova banka u Bosni i Hercegovini organizovale su nagradnu igru koja traje do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju postojeći i novi klijenti koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Adiko Mobile, a svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvaja telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

“Sigurna, brza i jednostavna plaćanja putem ove usluge su na raspolaganju našim klijentima i omogućavaju im da budu vlastiti lični bankari te da sami kontrolišu stanje i promet na svojim računima, izvrše plaćanja unutar domaćeg platnog prometa, raspodjele izvršene transakcije na rate, uz niz drugih korisnih usluga”, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima.

Addiko
addiko

“Korištenje usluge moguće je 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, odakle god to klijent poželi, bez potrebe za fizičkim dolaskom u Banku. Bitno je napomenuti da su sva plaćanja digitalnim uslugama duplo povoljnija od plaćanja na šalteru. Posebno u vrijeme pandemije, pogodnost plaćanja iz udobnosti sopstvenog doma, više je nego korisna”, naglasila je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima. 

U jedanaestom nagradnom izvlačenju, najvrijednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Emir Imamović iz Lukavca i Nevenka Elčić iz Bijeljine. Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta iz Tuzle i Bijeljine, koji su dobili bežične slušalice, a dva prenosna punjača za telefon dobili su klijenti iz Lukavca i Istočnog Sarajeva.

Više informacija potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici u BiH.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU