Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Krediti za mlade zaposlene na određene vrijeme / Addiko gotovinski kredit do 6.000 KM sa rokom otplate do 5 godina

  Oskar, novi šef Addiko banke nije tipičan bankar. Želi da pomogne svima, bez obzira na životnu situaciju. Zbog toga se i specijalizovao za pomoć onima koji trebaju dodatni podsticaj. Jedna od tih kategorija su i mladi koji su tek zaposleni i imaju ugovor na određeno vrijeme, a koji teško mogu dobiti kredit u nekoj banci.

  Nova ponuda kredita za mlade Addiko Bank Sarajevo koncipirana je upravo za ovu kategoriju stanovništva. Zaposleni na određeno vrijeme u okviru ove ponude Addiko Bank Sarajevo mogu dobiti kredit do maksimalno 6.000 KM, sa maksimalnim rokom otplate do 5 godina, a u zavisnosti od njihove kreditne sposobnosti.

  „’Svi znamo da na mladima svijet ostaje’ poruka je naše nove kreditne ponude namijenjene mladim zaposlenim licima. Svjesni da značajan dio populacije, posebno mladih, radi na određeno vrijeme, prilagodili smo našu ponudu kredita i omogućili im ugovaranje kredita bez obzira da li su ranije bili klijenti Addiko banke ili ne. Maksimalan iznos kredita koji ovi klijenti mogu ugovoriti i riješiti neku svoju finansijsku potrebu je do 6.000 KM“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

  Osim ove akcijske ponude, Addiko Bank Sarajevo u svojoj ponudi ima i standardnu ponudu Addiko Blic gotovinskih kredita za zaposlene sa maksimalnim iznosom do 50.000 KM i rokom otplate do 10 godina.

    Društvena odgovornost u radnoj okolini – praktična iskustva Addiko Bank Sarajevo

  Više informacija o ovoj kreditno ponudi svi zainteresovani mogu dobiti na www.addiko-fbih.ba  ili bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU