Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Dobre vijesti za poduzetnike iz Addiko Bank Sarajevo

  Krediti za SME u iznosu do 1.000.000 KM do 5 godina i rok odobrenja od 48 sati

  SME sektor zauzima posebno mjesto u strategiji poslovanja Addiko Bank Sarajevo. To je bio razlog pokretanja posebne promotivne ponude za ove kompanije. Fokusirajući se na brzinu odobrenja kao ključnu prednost, Addiko banka je svojim klijentima omogućila proces apliciranja i odovrenja kredita u iznosu do milion KM za svega 48 sati. 

  “Snažno smo fokusirani na SME sektor, kao jedan od pokretača bh. ekonomije i zaposlenosti. Sa namjerom da našim privrednicima olakšamo i ubrzamo proceduru odovrenja kredita i finansiranje njihovog biznisa u što kraćem roku, kreirali smo našu novu ponudu. Dodatnom optimizacijom procesa, te unapređenjem tehničke podrške, skratili smo vrijeme potrebno za odobrenje kredita za SME sektor u iznosu od 1.000.000 KM na svega 48 sati”, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo i naglasio opredjeljenost banke ka olakšavanju i pojednostavljenju procesa finansiranja SME sektora.

  SME sektor je, pored potrošačkog kreditiranja, jedno od ključnih područja strateškog pozicioniranja Addiko Bank Sarajevo, u okviru kojeg Banka razvija specijalističku strategiju djelovanja, uvažavajući njegove specifičnosti, ali i potrebe za finansiranjem. Brzina odobravanja kredita je i u ovom slučaju jedna od najvažnijih prednosti, što je proizašlo kao rezultat analize o potrebama SME sektora provedene od strane Banke.

  Više detalja o ovoj ponudi moguće je naći na web stranici Addiko krediti za mala i srednja preduzeća – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba), te u bilo kojoj poslovnici Banke. 

  Koliko je koristan ovaj članak?

    (FOTO) Islamske finansije imaju nezamjenjivu ulogu u postizanju ciljeva održivog razvoj

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU