back to top

BBI banka postala članica Američke trgovačke komore u BiH

Članstvu Američke trgovačke komore u BiH se u proteklom periodu pridružila i Bosna Bank International.

“Sretni smo zbog nove saradnje i sigurni da će ona donijeti mnoštvo novih ideja i realizacija“, kažu u Američkoj  trgovačkoj komori BiH (AmCham BiH).

BBI banka je institucija koja je orjentisana razvoju Bosne i Hercegovine sa snažno utemeljenim etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti, stoga je biti članica AmCham u BiH za nas velika čast i zadovoljstvo. Raduje nas činjenica da ćemo imati priliku sarađivati s kompanijama koje dijele slične poslovne vrijednosti te se zajedničkim snagama zalagati za poboljšanje poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini“, ovom prilikom izjavila je Emina Šišić, predsjednica Uprave Banke.

Bbi Banka Postala Članica Američke Trgovačke Komore U Bih
Emina Šišić, predsjednica Uprave Banke.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je pouzdan partner koji svojim klijentima, fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga uz vrhunski kvalitet. BBI je sinonim u BiH za investicije, razvoj, javno-privatno partnerstvo, finansiranja Start-upa – samozapošljavanja, za otvaranje novih radnih mjesta, za kreiranje Sarajevo Business Foruma – najveće investicijske konferencije u ovom dijelu Evrope koja je stekla svjetsku reputaciju i postavila BiH i region na investicijsku mapu svijeta, i Sarajevo halal sajma. BBI banka ima 37 poslovnih jedinica širom BiH.

“Radujemo se budućoj saradnji i razmjeni ideja i inicijativa“, kažu u AmCham.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU