Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  BBI banka postala članica Američke trgovačke komore u BiH

  Članstvu Američke trgovačke komore u BiH se u proteklom periodu pridružila i Bosna Bank International.

  “Sretni smo zbog nove saradnje i sigurni da će ona donijeti mnoštvo novih ideja i realizacija“, kažu u Američkoj  trgovačkoj komori BiH (AmCham BiH).

  BBI banka je institucija koja je orjentisana razvoju Bosne i Hercegovine sa snažno utemeljenim etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti, stoga je biti članica AmCham u BiH za nas velika čast i zadovoljstvo. Raduje nas činjenica da ćemo imati priliku sarađivati s kompanijama koje dijele slične poslovne vrijednosti te se zajedničkim snagama zalagati za poboljšanje poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini“, ovom prilikom izjavila je Emina Šišić, predsjednica Uprave Banke.

  Bbi Banka Postala Članica Američke Trgovačke Komore U Bih
  Emina Šišić, predsjednica Uprave Banke.

  Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je pouzdan partner koji svojim klijentima, fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga uz vrhunski kvalitet. BBI je sinonim u BiH za investicije, razvoj, javno-privatno partnerstvo, finansiranja Start-upa – samozapošljavanja, za otvaranje novih radnih mjesta, za kreiranje Sarajevo Business Foruma – najveće investicijske konferencije u ovom dijelu Evrope koja je stekla svjetsku reputaciju i postavila BiH i region na investicijsku mapu svijeta, i Sarajevo halal sajma. BBI banka ima 37 poslovnih jedinica širom BiH.

  “Radujemo se budućoj saradnji i razmjeni ideja i inicijativa“, kažu u AmCham.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU