Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Iskoristite Addiko pogodnosti – gotovinski kredit bez troškova obrade do kraja mjeseca

  Addiko banke u BiH nude postojećim i novim klijentima pogodnost ugovaranja Addiko Blic gotovinskog kredita bez troškova obrade. Ovu pogodnost mogu iskoristiti svi oni koji do 30.11.2020 apliciraju za ovaj kredit. 

  “Svjesni smo da je upravljanje porodičnim budžetom samo od sebe izazov, te smo klijentima ponudili ovu pogodnost koja će im olakšati  upravljanje njihovim finansijama. Odobrenje kredita u našoj banci je brzo i jednostavno, uz svega jednu posjetu Banci, a klijenti za kredit mogu aplicirati i putem naše web stranice“, kažu u Odjelu upravljanja prodajom Addiko Bank d.d. Sarajevo.

  Addiko
  addiko

  „Odobrenje Addiko Blic gotovinskih kredita, bez troškova obrade, posebna je Addiko pogodnosti koja će važiti do kraja novembra. Klijenti u Addiko banci mogu aplicirati za iznos kredita do 50.000 KM, na period otplate do 10 godina. Naša Addiko Mastercard 3u1 kreditna kartica je sjajan alat za upravljanje finansijama klijenata Addiko banke, jer je ona istovremeno revolving, charge i kartica na rate, sa mogućnošću odabira načina isplate duga po kartici, prema klijentovoj želji: mjesečno plaćanje u iznosu 5% duga, plaćanje na čak 12 na rata ili beskamatno odgođeno plaćanje i do 45 dana”, ističu u Odjelu upravljanja prodajom u Addiko Bank Banja Luka.

  Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, paketima, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banaka u BiH.

  Koliko je koristan ovaj članak?

    Kako izabrati idealan nakit za svaku priliku

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU