Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko Bank Sarajevo – pet godina netipičnog bankarstva

  Addiko Bank Sarajevo proslavlja 31.10. peti rođendan. Ove će godine Banka rođendan obilježiti na pomalo netipičan način, a u skladu sa svojom poslovnom strategijom. Umjesto formalnog obilježavanja rođendana, zaposlenici Banke će kroz volonterske aktivnosti i druženje sa korisnicima pet organizacija u Bosni i Hercegovini obilježiti ovaj jubilej u poslovanju.

  Prvo rođendansko druženje održano je juče sa korisnicima usluga Restorana Dobre volje, koji djeluje u okviru humanitarne organizacije Pomozi.ba, a danas i početkom naredne sedmice bit će upriličena rođendanska druženja sa organizacijama u Bihaću, Tuzli, Živinicama i Mostaru.

  „Petu godišnjicu poslovanja proslavljamo sa lokalnom zajednicom u kojoj djelujemo. Odabrali smo pet organizacija i institucija čiji smo rad i ranije podržavali, te smo naše rođendansko druženje, uz volonterske aktivnosti naših zaposlenika, prebacili u te organizacije“, istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da su ove aktivnosti prilika da u praksi pokažemo vrijednosti „netipičnog“ bankarstva.

  Govoreći o ostvarenim poslovnim rezultatima u proteklom periodu, Sanela Pašić je rekla: „Pionirski smo preduzeli neke korake u digitalnoj transformaciji, ali i generalno u načinu poslovanja, koji su danas postali standard u industriji, što mi je posebno drago. Uspjeli smo u relativno kratkom periodu transformisati Banku i učiniti je fleksibilnom i modernom organizacijom koja je snažno fokusirana na klijente i njihove potrebe. Nastavljamo tim smjerom i dalje, a sve s ciljem da naši klijenti dobiju što kvalitetniju uslugu u što kraćem vremenu.“

  Osim ovih aktivnosti, Addiko Bank Sarajevo je svim postojećim i novim klijentima omogućila atraktivnu rođendansku ponudu kredita u iznosu 5000 KM na 5 godina sa ratom od 95 KM. Više detalja o ovoj ponudi možete naći na Addiko Blic gotovinski kredit – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

    Addiko podržava Ukrajinu

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU