Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Raiffeisen Bank grupa 2020

  Raiffeisen Bank grupu u Bosni i Hercegovini danas čini ukupno 5 članica, čije su djelatnosti bankarstvo, pružanje leasing usluga, upravljanje fondovima, trgovanje na berzi (BLSE), kao i zastupanje u osiguranju.

  Misija Raiffeisen grupacije jeste da transformišu kontinuirane inovacije u superiorno iskustvo klijenata, dok je njihova vizija koju planiraju ostvariti do 2025. godine: “Biti grupacija za finansijske usluge sa najviše preporuka”.

  Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina

  Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina osnovana ratne 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke u 100 poslovnica, pruža usluge za oko 430.000 klijenata – impresivne brojke.

  Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su nagrade renomiranih magazina Global Finance, Euromoney, kao i The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja i pružanja bankarskih usluga. Glavni faktori konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu jesu investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju.

  Raiffeisen Bank Grupa 2020
  Raiffeisen Bank grupa 2020

  Ukoliko ste u potrazi za bankomatom, poslovnicom, CASH POINT bankomatom, PREMIUM poslovnicom, Multifunkcionalnim bankomatom, Poslovnicama koje rade subotom, Poslovnicama sa produženim radnim vremenom i sl. Sve ove informacija možete pronaći na njihovoj zvaničnoj stranici u odjeljku Poslovnice i bankomati, sa slikovitim prikazom na karti BiH.

  Raiffeisen LEASING d.o.o. Sarajevo

  Raiffeisen LEASING u Bosni i Hercegovini posluje više od 10 godina. Ponuda LEASING-a obuhvata široku paletu usluga finansijskog i operativnog leasinga, po mjeri klijenata naravno. Ova članica Raiffeisen grupe u BiH nudi moderan, individualno prilagodljiv i fleksibilan način finansiranja, uz nastojanje da klijentima bude pouzdan partner.

  Raiffeisen INVEST d.o.o. Sarajevo

  Raiffeisen INVEST Društvo za upravljanje fondovima d.o.o. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2012. godine. Raiffeisen INVEST nudi nove investicijske proizvode na bh. tržištu koji su namijenjeni raznim profilima klijenata, u zavisnosti od nivoa prihvatljivog rizika i očekivanog povrata na ulaganje. Osnovni principi i vrijednosti poslovanja Raiffeisen INVEST-a su građenje dugoročnih odnosa, posvećenost klijentu, te profesionalna usluga.

  Raiffeisen CAPITAL a.d. Banja Luka

  Raiffeisen CAPITAL a.d. Banja Luka, posluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 2007. godine, kao član Banjalučke berze (BLSE) pružajući usluge u poslovanju sa hartijama od vrijednosti fizičkim i pravnim licima, kako domaćim tako i stranim. Također, nudi i usluge vezano za preuzimanja akcionarskih društava i usluge provođenja blok transakcija

  Raiffeisen ASSISTANCE d.o.o. Sarajevo

  Agencija za zastupanje u osiguranju Raiffeisen ASSISTANCE d.o.o. Sarajevo ima za cilj da krajnjim korisnicima olakša pristup svim vrstama osiguranja. Ova članica Raiffeisen grupe u BiH posluje od 2010. godine. Uz potpuni pregled nad tržištem osiguranja, njeni stručni i profesionalni uposlenici pronalaze najbolju i najpovoljniju ponudu za svoje klijente, vodeći brigu o praćenju isteka ugovorenih polisa i pravovremenoj obnovi osiguranja.

  Raiffeisen DIREKT INFO – kontakt informacije

  Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

  Zmaja od Bosne bb
  71 000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Raiffeisen DIRECT INFO:

  Za pozive iz BiH: 081 92 92 92

  Za pozive iz inostranstva: +387 33 75 50 10

  E-mail: [email protected]

  Fax: +387 33 21 38 51

  SWIFT: RZBABA2S

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU