13 C
Sarajevo
NaslovnicaBanke i kreditiRaiffeisen Bank grupa 2020

Raiffeisen Bank grupa 2020

()

Raiffeisen Bank grupu u Bosni i Hercegovini danas čini ukupno 5 članica, čije su djelatnosti bankarstvo, pružanje leasing usluga, upravljanje fondovima, trgovanje na berzi (BLSE), kao i zastupanje u osiguranju.

Misija Raiffeisen grupacije jeste da transformišu kontinuirane inovacije u superiorno iskustvo klijenata, dok je njihova vizija koju planiraju ostvariti do 2025. godine: “Biti grupacija za finansijske usluge sa najviše preporuka”.

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina osnovana ratne 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke u 100 poslovnica, pruža usluge za oko 430.000 klijenata – impresivne brojke.

Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su nagrade renomiranih magazina Global Finance, Euromoney, kao i The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja i pružanja bankarskih usluga. Glavni faktori konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu jesu investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju.

Raiffeisen Bank grupa 2020
Raiffeisen Bank grupa 2020 2

Ukoliko ste u potrazi za bankomatom, poslovnicom, CASH POINT bankomatom, PREMIUM poslovnicom, Multifunkcionalnim bankomatom, Poslovnicama koje rade subotom, Poslovnicama sa produženim radnim vremenom i sl. Sve ove informacija možete pronaći na njihovoj zvaničnoj stranici u odjeljku Poslovnice i bankomati, sa slikovitim prikazom na karti BiH.

Raiffeisen LEASING d.o.o. Sarajevo

Raiffeisen LEASING u Bosni i Hercegovini posluje više od 10 godina. Ponuda LEASING-a obuhvata široku paletu usluga finansijskog i operativnog leasinga, po mjeri klijenata naravno. Ova članica Raiffeisen grupe u BiH nudi moderan, individualno prilagodljiv i fleksibilan način finansiranja, uz nastojanje da klijentima bude pouzdan partner.

Raiffeisen INVEST d.o.o. Sarajevo

Raiffeisen INVEST Društvo za upravljanje fondovima d.o.o. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2012. godine. Raiffeisen INVEST nudi nove investicijske proizvode na bh. tržištu koji su namijenjeni raznim profilima klijenata, u zavisnosti od nivoa prihvatljivog rizika i očekivanog povrata na ulaganje. Osnovni principi i vrijednosti poslovanja Raiffeisen INVEST-a su građenje dugoročnih odnosa, posvećenost klijentu, te profesionalna usluga.

Raiffeisen CAPITAL a.d. Banja Luka

Raiffeisen CAPITAL a.d. Banja Luka, posluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 2007. godine, kao član Banjalučke berze (BLSE) pružajući usluge u poslovanju sa hartijama od vrijednosti fizičkim i pravnim licima, kako domaćim tako i stranim. Također, nudi i usluge vezano za preuzimanja akcionarskih društava i usluge provođenja blok transakcija

Raiffeisen ASSISTANCE d.o.o. Sarajevo

Agencija za zastupanje u osiguranju Raiffeisen ASSISTANCE d.o.o. Sarajevo ima za cilj da krajnjim korisnicima olakša pristup svim vrstama osiguranja. Ova članica Raiffeisen grupe u BiH posluje od 2010. godine. Uz potpuni pregled nad tržištem osiguranja, njeni stručni i profesionalni uposlenici pronalaze najbolju i najpovoljniju ponudu za svoje klijente, vodeći brigu o praćenju isteka ugovorenih polisa i pravovremenoj obnovi osiguranja.

Raiffeisen DIREKT INFO – kontakt informacije

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Zmaja od Bosne bb
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Raiffeisen DIRECT INFO:

Za pozive iz BiH: 081 92 92 92

Za pozive iz inostranstva: +387 33 75 50 10

E-mail: info.rbbh@raiffeisengroup.ba

Fax: +387 33 21 38 51

SWIFT: RZBABA2S

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

spot_img

najnovije biznis vijesti

možda vas zanima