Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Sarajevo: Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH “otvara svoja vrata”, posao možete dobiti odmah


  Sarajevo: Jedan Od Najpoželjnijih Poslodavaca U Bih “Otvara Svoja Vrata”, Posao Možete Dobiti Odmah

  Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, otvara svoja vrata u Sarajevu za sve one koji žele zaviriti unutar nje i okušati svoje sposobnosti.

  Teleperformance ima ukupno 460 ureda u više od 80 zemalja te više od 420.000 uposlenika u svijetu, a već uspješno posluje i u našoj zemlji, tačnije u Sarajevu i Tuzli, gdje je u nakon otvaranja ureda u protekle tri godine zaposleno preko 900 uposlenika.

  Na dane 25. i 26. januara (srijeda i četvrtak), kompanija organizuje dane otvorenih vrata u svom uredu u Sarajevu u ulici Paromlinska 56 u periodu od 9 do 18 sati, nudeći priliku da upoznate Teleperformance, obavite razgovor, a ako vaš njemački bude na odgovarajućem nivou, dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

  Dobrim vijestima tu nije kraj. Sve kandidate koji se zaposle u januaru na projektu SKY Outbound, očekuje bonus dobrodošlice od 500KM.

  Teleperformance BiH trenutno je u potrazi za preko 50 agenata u korisničkoj podršci za neke od svojih najvećih svjetskih klijenata. Svi zainteresovani imaju mogučnost rada iz ureda ili od kuće. Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Sarajevu i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

    Nova ekonomska paradigma

  Šta nudi Teleperformance?

  Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac. Teleperformance BiH je tri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istraživanju portala MojPosao.ba. Također je dvije godine zaredom dobitnik svjetski prizantog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

  Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

  “Želimo nastaviti biti najbolji poslodavac u Bosni i Hercegovini i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke s našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega, sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 900 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH”, poručili su iz kompanije.

    ZDK: Jelić potpisao ugovore za subvencioniranje projekata razvojnih agencija

  klix/press


  pressmediabih.com

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU