back to top

Putujte bezbrižno uz Addiko Business Debit Mastercard karticu

Podizanje akontacija za putovanje, plaćanje gotovinom i pravdanje računa po povratku s putovanja noćna su mora svima koji često službeno putuju. Isti ovi problemi opterećuju i zaposlene u računovodstvu/finansijama u kompanijama, jer im oduzimaju dragocjeno vrijeme. Svi oni koji žele izbjeći ove probleme, te na putovanje ići bezbrižno mogu to učiniti korištenjem Addiko Business Debit Mastercard kartice.

Radi se o međunarodnoj debitnoj kartici koja je vezana uz transakcijski račun kompanije. U praksi to znači da zaposlenici koji su na službenom putu u zemlji ili inostranstvu mogu plaćati robe i usluge, te podizati gotovinu na Addiko ili bankomatima drugih banaka. Njihova potrošnja je ograničena je stanjem na transakcijskom računu, kao i od strane poslodavca definisanim limitima potrošnje.

Putujte Bezbrižno Uz Addiko Business Debit Mastercard Karticu
Putujte bezbrižno uz Addiko Business Debit Mastercard karticu

Iznenađenja, kada su u pitanju napravljeni troškovi nema, jer korisnik kartice, ali i poslodavac, vlasnik računa, mogu u svakom trenutku provjeriti stanje računa putem internet bankarstva Addiko Business Ebank, uz to potrošnja po kartici je prikazana na dnevnim izvodima transakcijskog računa.   

Ukoliko želite da vi i vaši zaposlenici putuju bezbrižno, posjetite najbližu poslovnicu Addiko Bank Sarajevo i ugovorite svoju Addiko Business Debit Mastercard karticu. Više detalja potražite na Addiko Business Debit Mastercard® – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU