Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko Mastercard kreditna kartica – užitak kupovine do 24 rate

  Ispunite želje i kupovinu nečega što već dugo želite nemojte više odlagati. Addiko Bank Sarajevo i njen novi šef Oskar H. omogućili su vam da bilo koju kupovinu roba ili usluga realizujete odmah kad želite, a plaćanje sebi olakšate kroz podjelu na čak 24 rate bez kamata.

  Nije bitno gdje ste kupovinu izvršili, jer kupovati na rate uz Addiko Mastercard kreditnu karticu možete realizovati bilo gdje u Bosni i Hercegovini i inostranstvu, te na internetu. Bilo da kupujete poklon nekoj dragoj osobi, ispunjavate sebi neku želju koju već duže vrijeme stavljate u drugi plan ili nešto treće, možete to bez problema kupiti i platiti Addiko Mastercard kreditnom karticom, te plaćanje podijeliti na maksimalno 24 rate bez kamata.   

  „Sve što vam je potrebno u samo jednoj kartici slogan je za Addiko Mastercard kreditnu karticu.  U praksi ovo znači da sa ovom karticom nemate više izgovora za odlaganje neke kupovine, jer je možete podijeliti na čak 24 rate“, kažu u Addiko Bank Sarajevo, te naglašavaju da je kartica kreirana sa namjerom maksimiziranja zadovoljstva klijenata, te omogućavanja dodatnih pogodnosti u poslovanju sa Addiko bankom.

  Dodatna promotivna akcija , podjela kupovine na 2 i 3 rate bez naknade, dakle bez bilo kakvih troškova, koja je u toku i traje do 30.9.2022. čini ovu karticu još atraktivnijom.

  Kupovina na rate ovom karticom ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. On ne mora znati namjeru klijenta o podjeli transakcije na rate. Transakciju klijent uobičajeno plaća karticom, a ukoliko je veća od 50 KM može se naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, iz udobnosti svog doma, putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko Kontakt centra na  broj 033 866 666.

  Više informacija o ovoj kartici potražite na Addiko Mastercard kreditna kartica – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU