Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Proljetna akcija kredita u Intesa Sanpaolo Banci nastavlja se i u aprilu

  Ovog proljeća Intesa Sanpaolo Banka odlučila je postojećim, ali i svim novim klijentima, ponuditi posebnu akciju stambenih i nenamjenskih kredita, koja traje do 30.4.2022. godine, s nevjerovatnim benefitima.

  Ovo je jedinstvena prilika da svi klijenti koji planiraju kupovinu nekretnine, putovanje ili neki drugi oblik investiranja, apliciraju za onaj kredit koji je specijalno kreiran za njih.

  “Kada su u pitanju stambeni krediti nudimo niz pogodnosti, te oni koji se odluče za ovaj kredit bit će oslobođeni plaćanja naknade za obradu kredita i plaćanja naknade za procjenu vrijednosti nekretnine do iznosa u visini od 220 KM. Nominalna kamatna stopa za stambeni kredit iznosi već od 1,88%, sa efektivnom kamatnom stopom od 2,06%. Klijentima se nudi mogućnost podizanja iznosa do 300.000 KM s rokom otplate do 30 godina. Kod
  nenamjenskih kredita klijenti su oslobođeni plaćanja naknade za obradu kredita, a iznos do 50.000 KM s rokom otplate do 10 godina mogu podići uz nominalnu kamatnu stopu već od 1,00% i efektivnu kamatnu stopu 2,26%”, istakla je Minja Filipović, v.d. Izvršnog direktora sektora poslova sa stanovništvom.

  Pored navedenih benefita, svi klijenti Banke koji se odluče postati korisnikom Mastercard kreditne kartice, mogu to učiniti bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja. Kao i sama akcija kredita i ova pogodnost vrijedi do 30.4.2022. godine. Više informacija o kreditima, sva zainteresirana lica mogu pogledati na web stranici ili pronaći u najbližoj poslovnici Banke.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU