Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

  Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži. Među posjetiocima su bili predstavnici OŠ Orašje, vrtića Vjeverica koji djeluje pri JU Djeca Sarajeva, te učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva.

  „Rado smo ugostili naše male sugrađane kojima smo prezentirali štednju i njen značaj, ali ih upoznali i sa inovativnim pristupom i dostignućima koje je Banka ostvarila na području digitalizacije u proteklom periodu“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo. „Svi ovi mališani su sa nama simbolično obilježili i naš rođendan, a pored čestitke ispisane znakovnim jezikom, na poklon smo dobili i crtež našeg šefa Oskara“, dodao je Jildizlar.

  Povodom rođendana Banka je klijentima pripremila posebnu ponudu Addiko Blic gotovinskog kredita u okviru koje su klijenti mogli dobiti prvu ratu gratis. Više detalja o poslovanju Banke potražite na www.addiko-fbih.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU