Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

  NLB Banka otvorila novu poslovnicu u sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika u ulici Bulevar Meše Selimovića 2B

  Ova savremeno uređena poslovnica NLB Banke u naselju Otoka je namijenjena za obavljanje svih bankarskih usluga na jednom mjestu, koja će klijentima omogućiti jednostavnije, efikasnije i brže poslovanje.

  Nlb Banka Otvorila Novu Poslovnicu
  NLB Banka otvorila novu poslovnicu

  Novootvorena poslovnica je izgrađena prema modernom konceptu i savremenom uređenju za jednostavniju komunikaciju gdje će klijenti moći obavljati svoje svakodnevne finansijske transakcije ali se i detaljno upoznati sa ponudom Banke. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati.

  “Izuzetno mi je drago što smo proširili našu poslovnu mrežu na području Sarajeva, otvaranjem nove poslovnice koja je u potpunosti opremljena po NLB korporativnim standardima. Ovom prilikom pozivamo sve građane sa područja Opštine Novi grad da se u prijatnom ambijentu novootvorene poslovnice na Otoci upoznaju sa našim ljubaznim kolegama. Dobro došli ste u NLB Banku”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

  U sklopu nove poslovnice klijentima je 24 sata na dan dostupan i bankomat za beskontaktno podizanje gotovine bez naknade.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU