Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Konzum Sarajka dočekala kupce u potpuno preuređenom, još ljepšem i modernijem ambijentu

  Konzum prodavnica u sarajevskom BBI centru danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja koje je trajalo prethodnih mjeseci.

  U novom modernom ambijentu na postojećih više od 1.000m² prodajne površine dodatno je proširen i prilagođen asortiman s posebnim naglaskom na odjele zdrave hrane, mesnice i ribarnice, gastra, delikatese, slastičarnete kozmetike. Svakim danom kupcima će kvalitetnu i brzu uslugu osiguravati 36 zaposlenika, a kako bi se omogućila još brža i jednostavnija usluga plaćanjau skladu sa aktuelnim trendovima uvedene su samouslužne Tik – Tak blagajne za kartično plaćanje te unapređena usluga kartičnog plaćanja na klasičnim blagajnama.

  Preuređenje prodavnice prati i novi vizuelni identitet pod nazivom „Konzum Sarajka“, nazvan po nekadašnjoj poznatoj Robnoj kući „Sarajka“, koja je godinama bila jedan od značajnih simbola Sarajeva, a nalazila se na mjestu današnjeg BBI Centra.

  „Sjećanje na vrijeme kada je Robna kuća „Sarajka“ bila jedno od glavnih odredišta za kupovinu u Sarajevu budi pozitivne i drage emocije kod Sarajlija, te smo željeli da na ovoj lokaciji i dalje imamo poveznicu koja evocira najljepše uspomene kod naših kupaca iz Sarajeva, a ujedno i da kupcima iz drugih bh. gradova i stranim turistima ovo mjesto bude prilika da čuju poneku zanimljivu anegdotu ili činjenicu iz prošlih vremena.Konzum Sarajka se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu i vrlo je značajan objekatu našoj maloprodajnoj mreži, te smo se odlučili za njegovo potpuno renoviranje kako bismo kupcima ponudili još bolji i ljepši ambijent koji će dodatno upotpuniti ugođaj kupovine.Želja nam je da od sada vaš i naš Konzum Sarajka svakim danom odiše karakterom i autentičnošću prave Sarajke… odvažne, moderne, dostojanstvene  i snažne.– izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

  Program otvorenja Konzuma Sarajkaokupio je veliki broj gostiju, poslovnih partnera, dobavljača i kupaca.  Za prve kupce su pripremljeni vrijedni pokloni, a svaka 50. kupovina bila je besplatna.

  Intenzivan plan otvorenja novih prodajnih objekata i preuređenja postojećih Konzum nastavlja realizovati i dalje. S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresovani koji posjeduju poslovni prostor za iznajmljivanje minimalne površine 150m² na području Hercegovine, srednje Bosne, sarajevskog i tuzlanskog kantona da svoju ponudu pošalju na mail adresu [email protected].

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU