Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Intesa Sanpaolo Banka i Visa zajedno sa korisnicima kartica prikupili 36.000 KM za porodilišta u BiH

  Prvog oktobra/listopada ove godine započela je osma po redu kampanja Inspirisani srcem, koju već tradicionalno organiziraju Intesa Sanpaolo Banka i kompanija Visa.

  Kampanja je trajala mjesec dana, a podrazumijevala je da korisnici Visa Inspire kartice ove Banke, prilikom plaćanja u trgovinama koriste isključivo karticu i time daju svoj doprinos ovoj kampanji. Od svake pojedinačne transakcije koju su korisnici napravili tokom oktobra/listopada, a bez ikakvog troška za korisnika kartice, Visa i Intesa Sanpaolo Banka izdvojili su 0,10 KM u humanitarne svrhe.

  “Raduje nas činjenica da ovu izuzetnu kampanju svake godine prezentiramo javnosti i našim klijentima, i da je apsolutno svi u velikoj mjeri podržavaju, a to govore i brojevi obavljenih transakcija. Ove godine, što nas posebno veseli, imamo najveći broj transakcija, te smo sretni da će odabrana porodilišta u BiH ove godine dobiti 36.000 KM, a za koje će Banka nabaviti opremu koja im je od prijeke potrebe za novorođenu djecu, naše buduće sugrađanke i sugrađane”, izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

  Prikupljeni budžet u ovogodišnjoj kampanji, bit će podijeljen u dva jednaka dijela te će biti namijenjen za dva porodilišta. Prvo porodilište kojem će biti dodijeljena donacija u vidu opreme jeste ono koje djeluje u okviru Javne zdravstvene ustanove– Opšte bolnice “dr. Mladen Stojanović” iz Prijedora, te porodilište u sklopu Županijske bolnice “Dr. fra Mihovil Sučić” iz Livna.

    BiH najviše željeza i čelika uvezla iz Srbije, a izvezla u Hrvatsku

  Također, bitno za istaći je da su ovaj projekat medijski podržali RSG radio i portal Klix.ba.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU