Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Građani i privrednici BBI banci povjerili 1,2 milijarde KM depozita

  Stabilni i jaki dioničari, odgovorno i transparentno poslovanjeuz kontinuitet aktivnosti na jačanju bh. privrede i privlačenju investicija u našu državu, rezultirali su izvrsnim poslovnim rezultatima Bosna Bank International d.d. Sarajevo, koja danas ima 1,2 milijarde KM depozita.

  „Samo u posljednja četiri mjeseca depoziti fizičkih i pravnih lica u BBI banci porasli su za 100 miliona KM.Ovo je znak ogromnog povjerenja kojesu građani i privrednici iz cijele Bosne i Hercegovine ukazali BBI banci.”, kazao je Nedžad Gušić, član Uprave Bosna Bank International d.d. Sarajevo za korporativno bankarstvo i investicije, istakavši kako je na bh. tržištu prepoznata istinska orijentisanost Banke razvoju domaće privrede i ekonomije.

  BBI banku su kao stabilnu i pouzdanu finansijsku instituciju prepoznale mnoge domaće i međunarodne kompanije i privredni subjekti, građani iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, kao i javni sektor, državne kompanije i mnoge jedinice lokalne samouprave.

  Osnivači i dioničari Bosna Bank International d.d. Sarajevo su neke od svjetski najmoćnijih finansijskih institucija – Islamska razvojna banka (IsDB), koja već skoro dvije decenije dobija AAA ocjene za finansijsku stabilnost, Dubai Islamic Bank (DIB) – najveća banka na svijetu koja posluje u skladu sa islamskim principima poslovanja i Abu Dhabi Islamic Bank (ADIB) sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

    Novogodišnji Addiko Red Week: 2% kredita na poklon i Mastercard kreditna kartica, bez godišnje članarine

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU