Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  (FOTO) Otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja Podružnice Travnik

  Danas je u Travniku svečano otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo, u kojoj je smještena Podružnica Travnik s ukupno 20 djelatnika.

  Okupljenima su se obratili savjetnik načelnika za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnik Semin Konjević, Damir Hadžić,predsjednik Uprave Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo i Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik, dok su svečanu vrpcu presjekli Damir Hadžić, i dugogodišnji članovi Uprave i managementaDinko Musulin,  i Vlado Kraljević.

  Semin Konjević, savjetnik načelnika za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnika nije krio oduševljenje ovom vrijednom investicijom: „Pozdravljamo svaku investiciju koja potiče otvaranje novih radnih mjesta“.

  „Ovom investicijom Euroherc osiguranje pokazuje da poslovanje planira dugoročno, da smo tu da ostanemo i da investicijama potičemo razvoj zajednice u kojoj poslujemo. U razdoblju pred nama bit ćemo usredotočeni na poboljšanje rezultata u svim segmentima poslovanja, s ciljem daljnjeg jačanja tržišne pozicije te pružanja što kvalitetnije usluge našim osiguranicima“, izjavio je predsjednik Uprave Euroherc osiguranja Damir Hadžić, koji je djelatnicima Podružnice Travnik zaželio puno poslovnog uspjeha u novih prostorima.

  Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik, istaknuo je da u Travniku Euroherc osiguranje posluje od 2005. godine, kada je otvoren manji ured u kojem je bio zaposlen jedan djelatnik. „Danas, 16 godine kasnije, Euroherc osiguranje posluje kroz podružnicu Travnik osnovanu 2018. godine, u vlastitoj poslovnoj zgradi sa 20 djelatnika, što predstavlja velik poslovni uspjeh. Ova investicija otvorila je prostor i za dodatna zapošljavanja, pa je tako u Podružnici Travnik zaposleno i 10 novih djelatnika. Sve to ne bismo postigli bez povjerenja naših osiguranika“, istaknuo je Petrović.

    Narodni radio Sarajevo na frekvenciji 105.2 fm

  Nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja nalazi se na adresi Stanična 3, sastoji se od prizemlja i dva kata, i prostire se na ukupno 300 četvornih metara. Ukupna vrijednost investicije iznosi milijun konvertibilnih maraka. U modernim uredima, opremljenima prema najvišim standardima, osiguranicima Euroherca omogućena je brža i dostupnija usluga ugovaranja osigurateljnih proizvoda.

  Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo posluje od 1992. godine.Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja,počevši od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti. Na tržištu neživotnih osiguranja Društvo čvrsto drži drugu poziciju. Portfelj Društva čini preko 100.000 klijenata i više od 270.000 ugovora o osiguranju. Otvaranje ove poslovne zgrade još je jedna u nizu investicija u vlastite poslovne objekte, što od osnutka karakterizira poslovanje Euroherca. Danas se poslovne zgrade Euroherca nalaze u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine, počevši od Sarajeva, Banja Luke, Bihaća, Livna, Zenice, do Mostara i Tuzle.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU