13 C
Sarajevo
NaslovnicaKompanije(FOTO) Otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja Podružnice Travnik

(FOTO) Otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja Podružnice Travnik

()

Danas je u Travniku svečano otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo, u kojoj je smještena Podružnica Travnik s ukupno 20 djelatnika.

Okupljenima su se obratili savjetnik načelnika za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnik Semin Konjević, Damir Hadžić,predsjednik Uprave Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo i Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik, dok su svečanu vrpcu presjekli Damir Hadžić, i dugogodišnji članovi Uprave i managementaDinko Musulin,  i Vlado Kraljević.

Semin Konjević, savjetnik načelnika za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnika nije krio oduševljenje ovom vrijednom investicijom: „Pozdravljamo svaku investiciju koja potiče otvaranje novih radnih mjesta“.

„Ovom investicijom Euroherc osiguranje pokazuje da poslovanje planira dugoročno, da smo tu da ostanemo i da investicijama potičemo razvoj zajednice u kojoj poslujemo. U razdoblju pred nama bit ćemo usredotočeni na poboljšanje rezultata u svim segmentima poslovanja, s ciljem daljnjeg jačanja tržišne pozicije te pružanja što kvalitetnije usluge našim osiguranicima“, izjavio je predsjednik Uprave Euroherc osiguranja Damir Hadžić, koji je djelatnicima Podružnice Travnik zaželio puno poslovnog uspjeha u novih prostorima.

Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik, istaknuo je da u Travniku Euroherc osiguranje posluje od 2005. godine, kada je otvoren manji ured u kojem je bio zaposlen jedan djelatnik. „Danas, 16 godine kasnije, Euroherc osiguranje posluje kroz podružnicu Travnik osnovanu 2018. godine, u vlastitoj poslovnoj zgradi sa 20 djelatnika, što predstavlja velik poslovni uspjeh. Ova investicija otvorila je prostor i za dodatna zapošljavanja, pa je tako u Podružnici Travnik zaposleno i 10 novih djelatnika. Sve to ne bismo postigli bez povjerenja naših osiguranika“, istaknuo je Petrović.

Nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja nalazi se na adresi Stanična 3, sastoji se od prizemlja i dva kata, i prostire se na ukupno 300 četvornih metara. Ukupna vrijednost investicije iznosi milijun konvertibilnih maraka. U modernim uredima, opremljenima prema najvišim standardima, osiguranicima Euroherca omogućena je brža i dostupnija usluga ugovaranja osigurateljnih proizvoda.

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo posluje od 1992. godine.Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja,počevši od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti. Na tržištu neživotnih osiguranja Društvo čvrsto drži drugu poziciju. Portfelj Društva čini preko 100.000 klijenata i više od 270.000 ugovora o osiguranju. Otvaranje ove poslovne zgrade još je jedna u nizu investicija u vlastite poslovne objekte, što od osnutka karakterizira poslovanje Euroherca. Danas se poslovne zgrade Euroherca nalaze u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine, počevši od Sarajeva, Banja Luke, Bihaća, Livna, Zenice, do Mostara i Tuzle.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

spot_img

najnovije biznis vijesti

možda vas zanima