Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  ProElektronika – prva certificirana kompanija za Value Add Reseller od strane Siemensa

  Hrvatsku tehnološku scenu obilježio je povijesni događaj, kada je kompanija ProElektronika postala prva u regiji koja je uspješno prošla dugotrajan proces certifikacije kao Siemensov Value Add Reseller. Ova impresivna prekretnica označava duboko ukorijenjenu saradnju između globalnog tehnološkog giganta Siemens i domaće kompanije ProElektornika.

  Dugoročni proces certifikacije usavršio je ProElektroniku kao ekskluzivnog Siemensovog preprodavača s dodanom vrijednosti u regiji. Ovaj sertifikat nije samo znak stručnosti, već i potvrda posvećenosti ProElektronike pružanju najviših standarda proizvoda i usluga sa dodatnom vrednošću.

  Siemens Value Add Partner u Hrvatskoj

  Siemens, svjetski lider u inovacijama i tehnologijama za industrijsku automatizaciju i digitalizaciju, izabrao je ProElektroniku kao strateškog partnera za pružanje visokokvalitetnih proizvoda i usluga koje unapređuju industrijske procese. Ova suradnja ne samo da potvrđuje ProElektroniku kao lidera u industriji, već i stavlja Hrvatsku na svjetsku tehnološku kartu.

  Svojim dugoročnim procesom sertifikacije ProElektronika je pokazala izuzetnu posvećenost, stručnost i sposobnost u pružanju kvalitetnih rešenja svojim klijentima. Siemensov Value Add Reseller program omogućava partnerima da integrišu Siemens Hrvatska proizvode sa lokalnom ekspertizom, obezbeđujući inovativna rešenja koja pokreću digitalizaciju i automatizaciju procesa.

  Rezultat dugogodišnjeg napornog rada

  „Ovo je rezultat dugogodišnjeg truda i predanosti cijelog našeg tima“, rekao je Dario Novak, direktor ProElektronike. „Postati prvi Siemensov Value Add Reseller u regiji, što nam daje priliku da još više doprinesemo tehnološkom razvoju Hrvatske i regije.“

  Ovaj značajan trenutak ne samo da uspostavlja ProElektorniku kao pionira u regionu, već i otvara put za dalje inovacije i tehnološki napredak u zemlji. Kao prva sertifikovana kompanija Value Add Reseller u regionu, ProElektronika predstavlja inspiraciju za druge lokalne kompanije koje žele da postanu ključni igrači u tehnološkoj transformaciji.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU