Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Donacija Addiko banke JU Naše dijete Tuzla

  Addiko Bank Sarajevo je u okviru inicijative Ambasade SAD u BiH da se umjesto podrške organizaciji proslave Dana nezavisnosti SAD doniraju sredstva onima kojima su najpotrebnija, nabavila dječje stolice za JU Naše dijete Tuzla.

  „Mališanima koji borave u vrtićima JU Naše dijete olakšali smo boravak kroz nabavku namještaja koji im je u ovom trenutku bio neophodan. Drago mi je da je Addiko Bank i ove godine svoje CSR aktivnosti u okviru Addiko Cares projekta započela u Tuzli“, istakla je Amela Arnautović, voditeljica poslovnice Addiko banke u Tuzli.

  “Želimo se zahvaliti Addiko banci i istaći koliko nam je značajno što su se opredijelili baš za našu Ustanovu i naš vrtić Bambi da pomognu sa donacijom stolica za dječju trpezariju. Addiko banci upućujemo čestitke na njihovom društveno korisnom angažmanu, te se nadamo da ćemo nastaviti dobru saradnju u budućnosti i u drugim projektima”,  istakla je Sanja Karić, direktorica JU za predškolski odgoj i obrazovanje “Naše dijete” Tuzla.

  Ova donacija namještaja za JU Naše dijete Tuzla treća je donacija koju je Addiko Bank Sarajevo realizovala u sklopu inicijative Ambasade SAD. Osim Tuzle, mališani u Mostaru i Zenici su dobili namještaj koji im je potreban za ugodniji boravak u vrtiću i školi.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

    Razlika između fiksne i promjenjive kamatne stope

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU