Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  BBI banka prepoznata kao najbolja banka za javno-privatna partnerstva u BiH

  Bosna Bank International d.d. Sarajevo prepoznata je kao “Najbolja banka za javno-privatna partnerstva u BiH za 2021.“, a njen član Uprave Nedžad Gušić izabran je za “Najboljeg korporativnog i investicijskog bankara u BiH” u izboru časopisa International Business Magazine sa sjedištem u Dubaiju.

  International Business Magazine iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) specijalizirani je časopis koji promovira razvoj inovativnih poslovnih ideja u svijetu koje potiču privredni razvoj, te imaju pozitivan utjecaj na društvo.

  Stručni žiri je ocjenjivao kandidate i uspješne poslovne strategije iz cijelog svijeta, a ova priznanja imaju za cilj nagraditi izvrsnost u poslovanju kompanija, kako u javnom tako i u privatnom sektoru. 

  Inače, na tržištu BiH BBI banka jedan je od pionira i lidera u javno-privatnim partnerstvima i do sada su uspostavili saradnju sa svim nivoima vlasti kroz partnerstva i projekte koji su rezultirali smanjenjem troškova finansiranja za privrednike, posebno za mala i srednja preduzeća. Na ovaj način, putem povoljnih finansijskih linija, subvencioniranih od strane lokalnih zajednica, BBI banka je u proteklih nekoliko godina alocirala više od 220 miliona KM za privrednike u BiH.

  Kvalitet aplikacije BBI banke za mobilno bankarstvo mBBI također je prepoznat i nagrađen. Ova usluga digitalnog bankarstva izuzetno je dobro prihvaćena kod klijenata BBI u BiH i inostranstvu, jer omogućava brzo, jednostavno i sigurno obavljanje svih bankarskih transakcija putem mobilnog telefona. BBI je zabilježila izuzetan rast korisnika Android i iOS aplikacije mBBI tokom protekle dvije godine, a najavljene su i nove funkcionalnosti, koje će klijentima dodatno olakšati bankarske poslove.

  Koliko je koristan ovaj članak?

    "Jedan paketić za jedan osmijeh" – 11. godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU